Op zoek naar personeel?

Wij bieden professionals

Via het Talent-platform vind je gemotiveerde en gekwalificeerde opdrachtnemers die jouw tekort aan personeel direct kunnen verhelpen! Kies zelf de professional die bij jou past, beschikbaar door heel Nederland!

✔ Gekwalificeerde professionals. ✔ 98,5% opkomstpercentage. ✔ Gemiddeld binnen 1 uur je eerste aanmelding.

Via TalentWorks ga je aan de slag als ”Young Professional” en bepaal je helemaal zelf waar en wanneer je werkt. Gisteren was je bezorger, vandaag werk je in de horeca en morgen geef je jezelf een dagje vrij. 

 

Ook zijn er mogelijkheden om bij bedrijven door te groeien naar een vast contract. Je kan via ons werken als zelfstandige zonder personeel (ZZP) maar ook contractsgewijs werken is mogelijk via ons platform. 

 

Wil jij Young Professional worden naast je studie of fulltime? Of ben je al Young Professional en kun je nog wat extra werkdagen gebruiken? 

Alles is bij ons mogelijk.

Bekijk onze professionals!

Johan Cruyff

 

Coen Moulijn

 

Dennis Bergkamp

 

"De Young Professionals van TalentWorks zijn gemotiveerd, breed inzetbaar en altijd op tijd.''

- Willem Holleeder, CEO T-Mobile

De voordelen van TalentWorks

✔ Je bepaalt zelf het uurtarief.

Jij hebt de touwtjes in handen bij het bepalen van het uurtarief. Check als hulpmiddel het gemiddelde tarief van vergelijkbare klussen in jouw regio.

✔ Je bepaalt zelf wie er komt voor de shift.

Kies op basis van jou skills en beoordelingen van andere opdrachtgevers de persoon met het ideale profiel voor jouw klus.

✔ Je bouwt aan je eigen professionals-pool.

Mocht een van onze professionals buitengewoon goed presenteren kun je deze persoon toevoegen aan jouw Flexpool, hiermee bouw je een bestand aan gemotiveerd personeel die je in de toekomst opnieuw kan inzetten.

Wat zijn de kosten?

TalentWorks is trots op haar transparantie: Voor ieder gewerkt uur als zelfstandige betaal je €3,50. Als je contractsgewijs personeel wilt aannemen kunnen de kosten variëren tussen de €2 en €5 per gewerkt uur. Dit zal altijd eerst met de werkgever besproken worden.

 

Dit is voor het gebruik van de software, de automatische facturatie en onze support bij je account. 

 

That’s it.

Hoe werkt ons annuleringsbeleid?

Opdrachtgevers kunnen bij het publiceren van een shift aangeven welke annuleringstermijn zij willen hanteren. Zowel de opdrachtnemer als de opdrachtgever kunnen buiten deze termijn annuleren zonder gevolgen. De opdrachtgever heeft de keuze uit de volgende mogelijkheden:

 

1.     Flexibel: Beide partijen kunnen zonder gevolgen annuleren tot 24 uur voor aanvang van de shift.

2.     Standaard: Beide partijen kunnen zonder gevolgen annuleren tot 48 uur voor aanvang van de shift.

3.     Streng: Beide partijen kunnen zonder gevolgen annuleren tot 72 uur voor aanvang van de shift.

4.     Vast: Beide partijen kunnen zonder gevolgen annuleren tot 168 uur voor aanvang van de shift.

 

Wordt er binnen de termijn voor aanvang van de shift geannuleerd door de opdrachtgever, dan mag de opdrachtnemer binnen 7 dagen 50% van de geplande inkomsten claimen. Indien de opdrachtnemer binnen het termijn annuleert, is hij/zij verplicht om een geschikte vervanger te regelen. Mocht dit niet lukken werkt de bovenstaande dikgedrukte regel vice versa. Ook is er een mogelijkheid om bij ongeoorloofd verzuim de desbetreffende opdrachtnemer te blokkeren.

 

Als de opdracht in goed overleg in akkoord van beide partijen wordt geannuleerd. Dan hoeft er natuurlijk niets geclaimd te worden.

Past deze werkwijze bij jouw bedrijf? Meld je dan hieronder aan dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Laat hier uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen door te spreken.