VoetbalMentors e-learning programma's

Voeding & Vitaliteit

Voeding speelt een belangrijk rol bij het behalen van de beste resultaten. Balans is daarin opnieuw het sleutelwoord.
En daarvoor hoef je echt niet alles te laten staan om je vitaliteit als mens en voetballer te vergroten! We verzorgen verschillende praktische workshops rondom vitaliteit. Deze bieden direct praktische handvatten voor de leden om zelf in praktijk mee aan de slag te gaan. 

Vitaal Leven

Stress is onderdeel van het leven. Iedereen raakt wel eens het overzicht kwijt, weet even niet meer waar te beginnen of heeft het idee dat niets lukt.

Vitaal Studeren

Studie heeft veel invloed op de inrichting van je week, de emotie van de dag en de manier waarop je ruimte hebt voor andere(n) zaken in het leven. Dit pakken we met jou aan!

Vitaal Leiderschap

Leiders hebben veel invloed op de inrichting van een elftal, de cultuur en de manier waarop met spelers en staf wordt omgegaan om een succesvol seizoen te beleven.

De kracht van
Positief denken

Een positieve speler laat zich niet uit het veld slaan. Juist om door te gaan als het tegenzit, doelstellingen behalen of zelfs overtreffen.

De kracht van
Ademhalen

Dit trainingsprogramma staat volledig in het kader van het praktisch leren uitvoeren van yoga- en ademhalingsoefeningen.

De kracht van
Persoonlijk welzijn

Door aandacht te besteden aan wat belangrijk is voor jou en goed te zijn voor jezelf, zal je merken dat je met meer energie aan je dag begint.

Weet wat je eet

Een opleiding waarin je leert hoe je een gezond basis voedingspatroon voor jezelf kunt ontwikkelen en je veldprestaties kunt verbeteren door middel van voeding.

Conditie testen

Conditietesten die wordt duidelijk uitgelegd waar de test voor is bedoeld, hoe je de test moet uitvoeren en hoe je een betekenis kunt geven aan de resultaten van de test.

Sportmedisch test

Sport Medisch testen bestaat uit o.a. conditietesten die zowel in de voorbereiding, gedurende het seizoen en aan het einde van het seizoen kunnen worden afgenomen.