Traineeship

Trainees, stagiaires en jonge consultants leren bij Talent World twee keer sneller dan in een vaste baan. Zij bouwen in korte tijd met de grootste opdrachten in de sportsector heel veel economische en ondernemers werkervaring op. De Talent Managers begeleiden hen intensief en helpen hen om alles uit zichzelf en hun carrière te halen. Dit met een breed aanbod aan trainingen en opleidingen.

Of je net aan je studie begint, of nu net bent afgestudeerd, we weten zeker dat jij meer te bieden hebt dan je zelf denkt. Als starter begin je met een veelzijdig traineeship.

Daarna ga je door met het ontwikkeltraject en blijven je continu uitdagen om op alle fronten steeds beter te worden in het vak. 

Kennis en vaardigheden,
dat is waar het om draait!

Vormgeven aan je competenties

Binnen ons traineeship vind je een mix van werken en leren. Je gaat samen met ondernemers zoals jij, vanuit je onderneming, direct aan de slag met uitdagende projecten, volgt vakinhoudelijke trainingen en wordt begeleid en gecoacht door je collega’s. 

Daarnaast volg je een persoonlijk ontwikkelprogramma op competenties, wat jou focus en richting geeft als ondernemer om je eigen toekomst te sturen en versnelling te geven aan jouw carrière.

Ontdekken

Gedurende je traineeship ontdekken we met elkaar welke richting je als ondernemer op gaat, je krijgt ruimte om fouten te maken en daarom ga je aan de slag met klantopdrachten

Ontwikkelen

Je doorloopt het traineeship twee jaar, waarbij we ruimte bieden voor jouw eigen tempo en leerstijl. Het programma is een mix van werken, leren, ervaring opdoen, persoonlijke ontwikkeling en natuurlijk ook FUN!

Een goede start

Je begint met ervaring op te doen bij onze afdeling Business Development. Hier leer je onze tools, klanten en vooral eigen organisatie razendsnel kennen.

Zo ontwikkel je snel je eigen visie!

Waarom wij op zoek zijn
naar jou!

De leeromgeving om van te dromen!

Je bent gedreven, hebt affiniteit met internationale sport, dansprojecten en culturele ontwikkeling spreken je enorm aan. 

Natuurlijk heb je de nieuwsgierigheid om ervaring op te doen, in het begeleiden van kinderen, het geven van leiding of het managen van projecten. Je leert alles over sales, events, projecten, marketing, import en export, binnen en buiten de Europese Unie.

Ben jij wat wij zoeken?

Wij maken geen uitzonderingen op welke vlakken dan ook. Bij Talent World kun je terecht voor stages op alle niveaus en voor iedere studierichting. Wij ontwikkelen toekomstige professionals…voor de maatschappij en kunnen jouw talent, kennis en kunde, maar ook inzichten prima gebruiken. 

De student staat centraal!

Wanneer je bij Talent World aanmeldt, mag je iets verwachten. Wij werken resultaatgericht, zijn betrokken bij alle onderdelen van je stageproces, zowel de werkplek, het project, je school en jij als student! Ook na je stage en studie zien wij de producten van onze begeleiding terugkomen, vooral in het ondernemerschap!

 

Dat komt door onze transparantie. We communiceren duidelijk, eerlijk en op tijd

Plan een intakegesprek

Zie je een ons traineeship als een goede volgende stap?
Vul het contactformulier in een Talent Manager neemt contact met je op!