Voor de student

Onze stageplaatsen
studiejaar
2022-2023

Doorlopende projecten
voor stagiaires

KiKa Kleurendans

De Kleurendans Challenge is een project om honderd basisscholen in Nederland en alle overzeese Nederlandse gebieden te laten strijden om de titel “De Kleurrijkste School”.  

Kleurendans is bedoeld om het bewustzijn ten aanzien van kinderkanker onder de jongere jeugd te vergroten. Door deel te nemen aan de Kleurendans, een combinatie van collecte voor KiKa, door middel van donaties, leveren zij een bewuste bijdrage. 

V.I.B.E.S. TV

V.I.B.E.S. TV  is een project om een online tv platform te ontwikkelen. In gesprek met Bekende Nederlanders uit de sportwereld en commerciële sector, wordt digitaal lesmateriaal ten aanzien van Imagineering en talentontwikkeling verzamelt. 

Willem van Hanegem, Patrick Kluivert, Jorgen Raymann, Ole Solksjaer en Martin Jol, zijn reeds geïnterviewd!

Skills Kills Challenge

Skills Kills is de ultieme uitdaging op eigen niveau, tegen de competitie tegenstanders van de KNVB!

Elke week wordt er een nieuwe challenge gedropt via onze social media kanalen. De video’s gaan tegelijk online op een vast tijdstip, en offline. Het aantal views bij sluiting, maakt de ranglijst.

Waarom wij op zoek zijn
naar jou!

De leeromgeving om van te dromen!

Je bent gedreven, hebt affiniteit met internationale sport, dansprojecten en culturele ontwikkeling spreken je enorm aan. 

Natuurlijk heb je de nieuwsgierigheid om ervaring op te doen, in het begeleiden van kinderen, het geven van leiding of het managen van projecten. Je leert alles over sales, events, projecten, marketing, import en export, binnen en buiten de Europese Unie.

Ben jij wat wij zoeken?

Wij maken geen uitzonderingen op welke vlakken dan ook. Bij Talent World kun je terecht voor stages op alle niveaus en voor iedere studierichting. Wij ontwikkelen toekomstige professionals…voor de maatschappij en kunnen jouw talent, kennis en kunde, maar ook inzichten prima gebruiken. 

De student staat centraal!

Wanneer je bij Talent World aanmeld, mag je iets verwachten. Wij werken resultaatgericht, zijn betrokken bij alle onderdelen van je stageproces, zowel de werkplek, het project, je school en jij als student! Ook na je stage en studie zien wij de producten van onze begeleiding terugkomen, vooral in het ondernemerschap!

Dat komt door onze transparantie. We communiceren duidelijk, eerlijk en op tijd

Plan een intakegesprek

Zie je een stageperiode bij Talent World wel zitten?
Vul het contactformulier in en de stagecoördinator neemt contact met je op!