Startkwalificatie
voetbal behalen?

Je houdt van voetbal en staat het liefst elke dag op
het veld. Je bent een recreatieve voetballer, of je ziet een professionele toekomst voor jezelf op het veld,
maar ook als je het niet redt, elders in de voetbalwereld. Om het maximale uit jezelf te halen, volg je een complete
voetbalopleiding, als  potentiële profvoetballer en richting de bedrijfskundige kant van de arbeidsmarkt.

Talent World biedt met de opleiding “Beroepsvoetballer” simpelweg een combinatie van een erkende (deeltijd) mbo op niveau 2, 3 en 4, met een leerwerkplaats in een voetbalomgeving.

Je hebt volle schoolweken, die in een vast programma de lessen, het praktijkleren, het trainen en beleven van je passie voor voetbal combineert. Met één voorwaarde, jouw ambitie en passie voor voetbal, is met tenminste 8 uur training en persoonlijke coaching/ontwikkeling per week, leidend!

Talent World heeft als ambitie om elke voetballiefhebber inspirerend beter en succesvol te maken, met school en op het veld. Ongeacht het persoonlijk- of voetbalniveau, achtergrond, sekse of conditie.

Binnen de opleiding “Beroepsvoetballer”  haal je het maximale  uit jezelf gedurende de volledige opleiding. Wij maken het leren presteren, studeren en ontwikkelen uitdagender én leuker.”

Wat de opleiding “Beroepsvoetballer” uniek maakt is dat de toetsing van je kennis van de lesstof, in een persoonlijk business- of salesplan wordt gemeten. 

Voetbal en studie; een prettige wedstrijd!

Toetsing, examens en diploma's!

Je verkrijgt het mbo2, 3 of 4 diploma en het vakdiploma “Beroepsvoetballer”, wanneer voor elke collegemodule een voldoende is behaald, de praktijkbeoordelingen voldoende zijn, positieve afronding opdrachten “Loopbaan Burgerschap ” en het examen beroepspraktijkvorming (proeve van bekwaamheid) met een voldoende is afgerond. Daarnaast zijn alle verplichte vakken, Nederlands, Engels, rekenen en een vreemde taal, bij het Centraal Examen met een voldoende afgerond.

Elke module wordt afgesloten en beoordeeld met en/of :
§ een mondelinge presentatie voor de potentiële investeerders en klanten voor jouw sales- of businessplan.
§ een praktijkopdracht (uitvoering) ten gunste van je eigen plan.
§ een schriftelijke opdracht, welke een integraal onderdeel uitmaakt van je sales- of businessplan.
§ een schriftelijke toets over de behandelde lesstof in de module.

Wij ontwikkelen toekomstige professionals voor de voetballerij

Wat de opleiding uniek maakt!

 • Je werkt aan de ontwikkeling van een eigen Start Up, door te leren in een totale voetbalorganisatie
 • Je krijgt structuur door een vast en voltijd programma van 36 uur per week, met alle onderdelen voor jouw toekomst!
 • Je hebt keuzevrijheid van studierichting, die wel afhankelijk is van je vooropleiding natuurlijk
 • Je behaalt een erkend MBO 2, 3 of 4 diploma
 • Je behaalt een erkend vakdiploma “Ondernemer Beroepsvoetbal”
 • Er is een goede balans tussen theorie en praktijk: het direct toepassen van de theorie in de eigen onderneming maakt leren leuk
 • Je werkt met gemotiveerde medestudenten met dezelfde passie, op en buiten het veld
 • Je krijgt docenten en Business Coaches uit de praktijk in een die bekend zijn met de voetbalomgeving
 • Opleidingskosten zijn fiscaal aftrekbaar of via  DUO lening te bekostigen

Praktijkervaring :
"No Pain, No Gain!"

Als erkend leerbedrijf geven wij onze student-voetballers, in aanvulling op het goede werk van de onderwijsinstelling en docenten, workshops en master classes ten aanzien van ondernemerschap, management en imagineering. De spelers en studenten vormen in eerste instantie onder leiding van een Talent Manager of Business Coach (praktijkbegeleider) een totaalorganisatie, verantwoordelijk voor de uitvoer van een nieuw of doorlopend project.

De student-voetballers solliciteren voor hun rollen in een projectteam en worden met het “No Pain, No Gain” principe aan de doelstellingen van het project gehouden. Uiteindelijk ontdekt een student-voetballer zo of het ondernemerschap bij hem of haar hoort en past. Daarbij gaan wij als organisatie met de student-voetballer aan de slag. Wij willen ontdekken hoe wij die kunde en ambitie, verder dan de opleiding en de sport, kunnen ondersteunen.

Het doel is dat iedere stagiaire uiteindelijk met zijn ambitie ziet hoe hij de wereld van 2030 gaat beïnvloeden, op een positieve manier! Imagine That!

Overzicht van de modules

Vakdiploma voor ondernemerschap in de voetballerij

vakdiploma "Voetbal Ondernemerschap"

Het vakdiploma biedt (potentiële) ondernemers de kans om hun organisatie op te tuigen of te verbeteren. 
Neem deel aan dit online Master programma . 

Leerlijn "beroepsvoetballer"
i.s.m.
ROC Mondriaan

Beroepsvoetballer - mbo2
Assistent Business Services

Na de opleiding kun je aan de slag binnen elke sportorganisatie. Je werkt veel met klanten, zowel face-to-face als online of telefonisch. Tijdens de opleiding ga je beroepsvaardigheden ontwikkelen waarbij je het maximale leert halen uit je office diensten. 

Jouw werkzaamheden zijn ontzettend breed. Je ondersteunt niet alleen bij de afdeling administratie
maar bij alle mogelijke afdelingen binnen een bedrijf. Mensen helpen, daar word jij blij van. Je kunt helpen bij facilitaire taken zoals het onderhouden van koffieautomaten of je maakt vergaderruimtes klaar voor de volgende meeting. Jij weet hoe je de voorraad beheert en hoe het interne ICT-systeem werkt. Ook kun je ondersteunen bij financiële administratie. Je bent sociaal ingesteld en bent goed in samenwerken

Beroepsvoetballer - mbo3
Allround Assistant Business Services

Ben jij iemand die houdt van aanpakken en graag collega’s en klanten wil helpen? Zorg jij er altijd voor dat zaken goed en op tijd geregeld zijn? Dan past de opleiding Allround Assistant Business services helemaal bij jou!

Jij bent ondernemend, servicegericht en proactief: een echte aanpakker dus! Je ontzorgt je collega’s bij klantenservice, marketing, personeelszaken, administratie, facilitair of financiële- en/of juridische diensten. Met jouw probleemoplossend vermogen weet je wat er nodig is om alles soepel te laten verlopen. Je weet hoe je standaardprocedures uitvoert, maar kan in onverwachte situaties ook het initiatief nemen. Je bent sociaal ingesteld en weet wanneer je je opdrachtgever moet inschakelen voor hulp.

 

Beroepsvoetballer - mbo4
Office & Management Support Specialist

Als Office & Management Support Specialist werk je vaak voor managers en directeuren. Je bent klantgericht, denkt drie stappen vooruit en komt altijd je afspraken na. 

Op jou kan het management bouwen! Dit werk brengt vaak deadlines met zich mee, dus het is belangrijk dat je stressbestendig bent. Je ondersteunt bij office-taken: je kunt je zowel schriftelijk als mondeling goed uitdrukken en hebt cijfermatig inzicht. 

Als er een vergadering, congres of reis georganiseerd moet worden, stel jij je proactief op en neemt het voortouw in de organisatie en planning. Je hebt regelmatig contact met externen en bent in je front-officefunctie vaak het eerste aanspreekpunt voor een kantoor of directie.

Wat is je investering?

Schrijf je in vóór 14 april 2022!

Normale prijs is 

€9.000,-

Maar nu voor de eerste 10 meldingen bieden wij dit programma aan voor slechts

7.500.- euro!

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don’t look even slightly believable. If you are going to use a passage of Lorem Ipsum, you need to be sure there isn’t anything embarrassing hidden in the middle of text.

Wacht! Dit is nog niet alles.....

Studiereizen met de voetbalopleiding

Voetbalbelevingen en studiereizen en naar Spanje, Frankrijk, Duitsland en Engeland

Talent World verbind jouw ambitie aan de wereld van Frenkie de Jong in Barcelona en laat je schitteren in Parijs zoals Messi doet.  In Engeland beleef je coaching bij topclubs uit de Premier League en bezoek wedstrijden een wedstrijd in Europa!

Klinkt het te mooi om waar te zijn?

Elke schoolvakantie mag je weer inpakken.  Je speelt tegen de Europese top, of net daaronder, dan weer in Spanje, dan weer in Portugal,dan weer Frankrijk of Duitsland en beleeft top ervaringen met Premier League clubs in Engeland.

De ene keer in het vliegtuig, dan weer met de bus en een enkele keer met de boot. Alle ervaringen die je kunt bedenken in één studieprogramma, zoals een profspeler bij een BVO.

De studiereizen, worden in september van het studiejaar bekend gemaakt. 

PHD-in-één-dag

Leg hier uit wat het programma oplevert en wat het is.
Bijvoorbeeld een 3 maandelijks coaching programma waarin we een specifiek probleem gaan oplossen.

Alleen NU van 995.- voor

495 euro p.p.

Deze gingen je voor...

Twijfel je nog?

Meest gestelde vragen:

De opleidingen zijn BBL-opleidingen. Je krijgt 2 jaar lang les en praktijk op niveau 2, 3 of 4. Je kunt ook eerder klaar zijn. Dat hangt af van je vooropleiding en hoe jij je ontwikkelt. Je zit ongeveer 30% van de tijd op school. De rest van de tijd loop je stage en doe je praktijkervaring op ten gunste van je businessplan. Je doet brede kennis op over financiële administratie, archiveren, budgetteren en andere financiële toepassingen. Daarnaast volg je vakken zoals Nederlands, rekenen en loopbaan & burgerschap.

 • Gespreks- en onderhandelingstechnieken en onderhandelen bij het reserveren van locaties en faciliteiten.
 • Goed omgaan met bezoekers en andere relaties of groepen.
 • Organiseren van bijeenkomsten en reizen. Op de dag zelf fungeer je als gastvrouw en organisator.
 • Teksten schrijven in Engels en Nederlands.
 • Rapportages maken voor directie en management.
 • Bijhouden van website, social en intranet. Doorvoeren van huisstijl en teksten checken op spelling en aansluiting bij doelgroep.
 • Verwerken van financiële gegevens in een (project)administratie.
 • Eenvoudige facturen en declaraties verwerken.
 • Checken van eenvoudige contracten met leveranciers.

Als Allround Assistant Business Services kun je werken binnen zeer uiteenlopende organisaties. Denk hierbij aan bedrijven als: administratiekantoren, productiebedrijven, banken, verzekeringsmaatschappijen, MKB bedrijven en in grote

bedrijven, instellingen of gemeentes. Het kan ook zijn dat je (project)ondersteunend werk doet voor zelfstandige ondernemers en verenigingen.

Met het diploma Office & Management Support Specialist kun je werken bij diverse soorten bedrijven en instellingen. In elke organisatie met een directie of manager.

 • Commerciële bedrijven
 • Stichtingen en verenigingen
 • Overheid zoals een gemeente. 
Toelating
Met een diploma van je middelbare school ben je altijd welkom op een van onze mbo-opleidingen. Je vooropleiding bepaalt op welk niveau je ingeschreven kunt worden. Voor sommige opleidingen gelden aanvullende eisen. Heb je nog geen vmbo-diploma of overgangsbewijs van havo 3 naar havo 4, dan start je in een Entree-opleiding. 

Kennismaking
Deze opleiding heeft verplichte kennismakingsactiviteiten, waaronder een kennismakingsgesprek en/of bijeenkomst. Na je aanmelding krijg je hier meer informatie over.

Instromen op niveau 2:

 • vmbo-diploma, basisberoepsgerichte leerweg
 • Entree diploma

 

Instromen op niveau 3:

 • vmbo-diploma, theoretische, gemengde of kaderberoepsgerichte leerweg, sector economie; alle andere sectoren in overleg
 • overgangsbewijs van 3 naar 4 havo/vwo
 • mbo-diploma, niveau 2

 

Instromen op niveau 4:

 • vmbo-diploma gemengde of theoretische leerweg of kaderberoepsgerichte leerweg

 • mbo-diploma niveau 2

 • mbo-diploma Financieel administratief medewerker, niveau 3

 • overgangsbewijs van 3 naar 4 havo/vwo

VOORUIT BETALEN?

Dan krijg je van ons 5% korting op de totale opleidingskosten! | € 8.550,- totaal

Het is mogelijk om de opleiding in termijnen te betalen!

€ 450,- per maand

20 termijnen | € 9000,- totaal

CURSUSGELD

Vanaf je achttiende jaar ben je verplicht lesgeld (voor een bol-opleiding) of cursusgeld (voor een bbl-opleiding) te betalen. Dit bedrag wordt in rekening gebracht door DUO. Kosten DUO 2022/2023: nog niet bekend

Naast het wettelijk bepaalde lesgeld/cursusgeld komen er nog kosten bij voor leermiddelen en eventuele extra’s. 

Leermiddelen
Voor de meeste opleidingen heb je boeken nodig. Het kan ook zijn dat een laptop vereist is. Daarnaast kan het zijn dat je speciale software of kleding nodig hebt. 
 op gericht je zo goed mogelijk voor te bereiden op de arbeidsmarkt. Dat kan betekenen dat excursies of masterclasses worden aangeboden die extra kosten met zich meebrengen. Ook vinden we het belangrijk dat je je eigen gereedschap aanschaft zodat je ook buiten schooltijd kunt oefenen. 
De kosten worden zo laag mogelijk gehouden, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Dat gebeurt in overleg met de studentenraad. Zijn de kosten een probleem voor je, dan zijn er mogelijkheden om je daarbij te helpen. 
 

 • Hbo – Communicatie
 • Hbo – Eventmanagement
 • Hbo – International Business and Languages
 • Hbo – Personeel & Arbeid / Personeelswerk

Kwaliteit & Kansen

Meer informatie over de kwaliteit van deze opleiding en de aansluiting op de arbeidsmarkt vind je op de website Studie in Cijfers van Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).

 • Voor deze opleiding zijn bij SBB geen gegevens bekend
 
 

Wil je dit echt? Meld je dan hier aan

pro-direct beeldmerk2