Verkorte route
met e-Sports Business
behaal je mbo2 startkwalificatie in 12 weken!

Wij zijn die andere opleiding...

De modules
e-Sports Business

e-Sports is een gigantische groeimarkt die nog maar aan het begin staat en alleen nog maar gaat groeien. Er is dus veel behoefte aan goed opgeleide mensen die aan de slag kunnen in deze branche. En natuurlijk ook ondernemers die kansen zien en willen benutten. En dat is ook precies waar deze opleiding in gaat voorzien.

Opleiding e-Sports Business, de basis

Voor deze innovatieve opleiding wordt de kennis van drie opleidingen samengebracht: Media, ICT en Evenementenorganisatie. Zo wordt je voorbereid op deze enorme groeimarkt e-Sports. Je doet ervaring op bij organisaties die activiteiten en evenementen organiseren. Welke marketing er nodig is. Ook ontdek je welke facilitaire zaken belangrijk zijn voor een goed georganiseerd evenement. Je kunt dus werken aan een onderneming of als coach/begeleider van de e-Sporters aan een esport-league.

Wat leer je bij de startkwalificatie opleiding?

Je leert vaardigheden als gegevens invoeren, zakelijke telefoontjes voeren, reserveringen maken, zakelijke brieven en mails schrijven en bezoekers ontvangen.  Daarnaast zijn wij een ‘Microsoft School’, waardoor je ook veel leert over het gebruik van computerprogramma’s als Office 365.

De kortste weg naar de carrière van je dromen
e-Sports Business

e-Sports Business Instituut biedt jou de mogelijkheid om binnen 12 weken een mbo diploma ‘Assistent Business Services’, niveau 2 te behalen. Met dit diploma behaal jij een startkwalificatie waarna je kan gaan werken of doorstuderen (niveau 3 en 4) op een andere opleiding dan de huidige.

Je combineert dagelijkse lesprogramma’s, online , op locatie en in de praktijk met minstens één dag per week in het leerwerkbedrijf. Alles wat je leert in de lessen breng je meteen in praktijk zowel van de school als op het veld. Je diploma’s behaal je door het goed afleggen van een aantal simulatie-examens.  Verder krijg je natuurlijk examens Nederlands, rekenen, Engels en keuzedelen. We bereiden je tijdens de opleiding voor op deze examens. Om te garanderen dat je het programma succesvol afrondt, is het ingericht met een programma “e-Sports Business” van 12 weken.

Wat is je investering?

De startkwalificatie

De opleidingskosten voor het startkwalificatieprogramma (12 weken) zijn

€495,-

Afhankelijk van je gekozen vakdiploma en studierichting komen hier de kosten van de modules bij tot maximaal €1.995,-

Woon jij in Rotterdam en ben je op zoek naar werk? Dan kun jij misschien wel gebruikmaken van de Rotterdamse scholingsvoucher. Voor een bedrag van maximaal 2.500 euro kunnen werkzoekende uit Rotterdam zich laten bij- of omscholen met een opleiding tot en met mbo 4-niveau. Met de scholingsvouchers kun je een cursus, beroepsopleiding of (volledige) mbo-opleiding volgen om je kansen op een baan vergroot wordt. 

Ben jij gemotiveerd en wil je jouw baankansen vergroten? Neem vrijblijvend contact met ons op en dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Plan een intakegesprek

Wil je meer weten over het succes van onze opleidingen?
Vul het contactformulier in een Talent Manager neemt contact met je op!