Voor Beroepsvoetballers
behaal je mbo2 startkwalificatie in 12 weken!

Wij zijn die andere opleiding...

De modules Beroepsvoetballer

Het primaire doel is succesvol worden op de arbeidsmarkt en dat is in dit geval de voetballerij! Wij nemen je modulair bij de hand en laten je dagelijks vanuit je passie!

Leren Presteren als Beroepsvoetballer
Presteren is zoveel meer dan een goede techniek, conditie en kracht. Welke persoon zit er achter de sporter? Hoe zorg je ervoor dat jij optimaal ontwikkelt? Hoe kun je leren omgaan met druk, tegenslag en emoties? Hoe bouw je aan zelfvertrouwen? Hoe leer je concentreren en visualiseren? Kortom: Hoe leert een beroepsvoetballer presteren? “Leren Presteren” methode bestaat uit vier delen en volgt het seizoen; van de voorbereiding tot de afsluiting.
 

Wat leer je tijdens deze startkwalificatie onderdelen?

Je leert vaardigheden als gegevens invoeren, zakelijke telefoontjes voeren, reserveringen maken, zakelijke brieven en mails schrijven en bezoekers ontvangen. 

Daarnaast zijn wij een ‘Microsoft School’, waardoor je ook veel leert over het gebruik van computerprogramma’s als Office 365.

De kortste weg naar de carrière van je dromen
Beroepsvoetballer

Talent World biedt jou, speciaal vanuit bvo jeugdopleidingen in Nederland,  met de opleiding Beroepsvoetballer de mogelijkheid om binnen 12 weken een mbo diploma ‘Assistent Business Services’, niveau 2 te behalen. Met dit diploma behaal jij een startkwalificatie waarna je kan gaan werken of doorstuderen (niveau 3 en 4) op een andere opleiding dan de huidige. Of volledig focussen op je voetbalcarrière.

Je combineert dagelijkse lesprogramma’s, online , op locatie en in de praktijk met minstens één dag per week in het leerwerkbedrijf. Alles wat je leert in de lessen breng je meteen in praktijk zowel van de opleiding als op het veld. Je diploma’s behaal je door het goed afleggen van een aantal simulatie-examens.  Verder krijg je natuurlijk examens Nederlands, rekenen, Engels en keuzedelen. We bereiden je tijdens de opleiding voor op deze examens. Om te garanderen dat je het programma succesvol afrondt, is het ingericht met een programma “Leren Presteren als een Beroepsvoetballer” van 12 weken.

Wat is je investering?

De startkwalificatie

De opleidingskosten voor het startkwalificatieprogramma (12 weken) zijn

€495,-

Afhankelijk van je gekozen vakdiploma en studierichting komen hier de kosten van de modules bij tot maximaal €1.995,-

Woon jij in Rotterdam en ben je op zoek naar werk? Dan kun jij misschien wel gebruikmaken van de Rotterdamse scholingsvoucher. Voor een bedrag van maximaal 2.500 euro kunnen werkzoekende uit Rotterdam zich laten bij- of omscholen met een opleiding tot en met mbo 4-niveau. Met de scholingsvouchers kun je een cursus, beroepsopleiding of (volledige) mbo-opleiding volgen om je kansen op een baan vergroot wordt. 

Ben jij gemotiveerd en wil je jouw baankansen vergroten? Neem vrijblijvend contact met ons op en dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Vragen?

Wil je meer weten over de "startkwalificatie Beroepsvoetballer"?
Vul het contactformulier in en een Talent Manager neemt contact met je op!