twi stagebureau

Maak van jouw stage een succesverhaal!

TWI Stagebureau is de missing link tussen onze Human Resources, Learning & Development en de arbeidsmarkt van 2030, met oog voor student en de school!

Goede studenten binnenhalen en de besten afleveren aan de arbeidsmarkt, dat is ons ding!

Je bent nieuwsgierig naar ondernemerschap. Succesvol worden is jouw missie.
Jouw talent ontwikkelen is jouw ambitie. Het liefst word je hier dagelijks door specialisten in begeleid naar je maximale potentie als mens, sporter, scholier en student.

Dagelijks gedreven innovatief ontwikkelen!

Onze garantie
Wij zorgen voor 100% Rendement met jouw Talent!

SUCCESS SKILL 1 :
Wees een prettig mens

Een prettig persoon is iemand die mensen aantrekt. Persoonlijkheid is de optelsom van fysieke, emotionele, mentale en spirituele eigenschappen en gewoontes.

SUCCESS SKILL 2 :
Vergroot zelfdiscipline

Zelfdiscipline is het enige in het leven waarover je complete controle hebt. Stuur je gedachten, controleer je emoties en bepaal je vastomlijnde doelen.

SUCCESS SKILL 3 :
Creëer een denktank

Met de verbeeldingskracht van de geest krijgt het verlangen een concrete vorm. Verbeelding is de werkplaats van de geest. Met meetbare tools doelen realiseren.

SUCCESS SKILL 4 :
Fitheid van lijf & geest

Vitaliteit is de sleutel tot alle succes principes en zet alle ideeën in beweging. Een goede gezondheid geeft extra ‘smaak’ aan de goede dingen in het leven.

Persoonlijk
Leiderschap
Toolbox

Het doel is om studenten al jong bewuster te maken van hun ware potentie de nodige tools geven om groots te leren denken, voelen, kiezen en zijn!


De studenten krijgen een strategie mee die werkt in het dagelijkse leven. Het helpt naar een toekomst, in alle rollen die zij gaan vervullen.


Zij nemen het heft in eigen handen, kijken tegenslag met een glimlach aan en zijn niet meer te stoppen!

TWI Stagebureau
wat kun je verwachten?

TWI STAGEBUREAU: DE WERKWIJZE

Binnen de unieke aanpak ga je niet alleen aan de slag met verschillende real life projecten van ons bedrijf, maar coachen en begeleiden wij ook in de praktijk op alle aspecten die van invloed zijn op jouw gezondheid, persoonlijkheid, kwaliteit en prestaties. Dit doen wij door je diverse PHD-in-een-dag te laten verdienen; Passion, Happiness & Drive op verschillende disciplines!

Waarom is TWI Stagebureau jouw weg naar groei en succes?

Master Classes Passion Happiness & Drive

We verzorgen verschillende coaching programma's. Deze bieden praktische handvatten voor stagiaires om direct mee aan de slag te gaan met succes.

Start direct met Lifestyle & Mindset

Met de methode brengen behoefte, aandachtspunten en inzicht in de dagelijkse praktijk van de stagiaires tot leven als handvat voor ontwikkeling van hun talent

100% Accent
Op Jouw Talent!

Weten wat je motiveert om een doel te bereiken, wordt volhouden gemakkelijker. Focus is belangrijk om doelen te bereiken. Focus leidt tot plan van aanpak.

100% Rendement door Jouw Talent!

Veerkrachtige studenten zijn in staat beter te presteren onder elke omstandigheid. Oorzaak en gevolgen hebben geen vat op je en je kunt focussen.