100% accent op talent

e-Learning

Surinaamse SkoRo™

Het eerste complete e-learning platform waar de Nederlands-Surinaamse jeugd, jongvolwassenen en hun ouders terecht kunnen, cultureel gecoacht en sociaal-maatschappelijk uitgedaagd worden.

Familie. Vrienden. Fun. Trots.

Wij ontwikkelen energieke, cultureel bewuste kinderen en jongvolwassenen op basis van hun passie en talenten, zodat zij door kennis en kunde, de wereld om zich heen mooier maken en positief willen beïnvloeden. Dit doen zij met hun ouders, familie en vrienden on- en offline.

Surinaamse Sko-Ro™ brengt het mooiste van de cultuur tot leven voor iedereen in Nederland met roots of interesse in Suriname, ongeacht geloof, achtergrond of politieke voorkeur.

Van e-learning naar persoonlijke groei en culturele belevingen in de praktijk

Word lid en ontvang het welkomscadeau de “Sko-Ro™ Toolbox”

Met deze toolbox helpt Surinaamse Sko-Ro™ je te leren om in alle omstandigheden en situaties de regie volledig in eigen handen te nemen. Het ontwikkelen van een veerkrachtige mentaliteit en een positief toekomstperspectief staan centraal. Zo krijg je 100% Accent op Jouw Talent!

Dat klinkt goed, toch? Jij hoeft niets meer uit te zoeken, we hebben een complete toolbox voor alle leeftijden en niveaus!

Direct starten met "Sko-Ro™ Toolbox"!

Word lid en start direct met '100% Accent Op Jouw Talent'

Het stimuleren van een positieve mindset is belangrijk voor de algehele (talent) ontwikkeling. Niet alleen op cognitief gebied, maar ook sociaal-emotioneel en persoonlijk stelt het jongeren en jongvolwassenen in staat om te groeien. Als e-learning platform spelen wij een grote rol in het ontwikkelen van een groei mindset.
Surinaamse Sko-Ro™ begeleidt en coacht langs een complete aanpak van multiculturele kennis op het gebied van taal, werk, onderwijs, sport, social events, vitaliteit en voeding.

Leden vergroten hun kennis van Suriname door:

Sranan Tongo

Je groeit op in Nederland en bent van (half)Surinaamse afkomst. Je leert de Surinaamse taal door woorden en zinnen te spreken, gezegdes en liedjes die tot de verbeelding spreken. Zo kun je weer meer van de cultuur leren.

Famiri & Prisiri

Familie en vrienden, trots en plezier, gaan hand in hand. Met een e-coaching programma kun je deelnemen aan bv Jonger Natio events of op de Sko-Ro™ SmeltKroes (gezinsboottocht) om culturele ontdekkingen te doen!

Wroko & Sko-Ro™

Wat zijn jouw arbeidskansen en hoe kun jij je omscholen? Heb je de juiste diploma's (nog) niet? Van een versnelde erkende MBO2 start- kwalificatie (12 weken) tot vakdiploma's in zorg, jongerenwerk via e-learning en klassikale lessen.

Njang & Libi

Eten is onlosmakelijk verbonden aan de Surinaamse cultuur. Hoe vind je nu de balans tussen al die (echte) lekkernijen en een gezonde levenstijl. Voeding en Vitaliteit langs de Surinaamse keuken is mogelijk met onze e-coaching!

Onze online

Sko-Ro™ leeromgeving

Alle Sko-Ro™ e-learning programma’s bestaan uit ten minste vijf modules van ieder geval vier lessen. 

Wij maken het ontwikkelen leuker en effectiever door het gebruik van verschillende interactieve meetelementen! Deze elementen zijn een combinatie van spel in de lesstof en beloningen voor de uitkomst (zoals punten en ‘badges’). Zo is te zien hoe, ten opzichte van bv. je familie en andere leden, je ontwikkeling zich vordert. 

VAN ACCENT OP TALENT NAAR RENDEMENT MET TALENT!

Met onze Sko-Ro™ Toolbox heb je voldoende inspiratie om te starten groeien naar je maximale potentie. Tussendoor kun je door small group intervisie sessies en virtuele coaching met een Sko-Ro™ begeleider je ontwikkeling bespreekbaar maken.