Verkorte route
met Surinaamse Sko-Ro
behaal je mbo2 startkwalificatie in 12 weken!

Wij zijn die andere opleiding...

De modules Surinaamse Sko-Ro

Wil jij een belangrijke rol spelen in het leven van kinderen en jongeren die hulp nodig hebben? Wil jij kinderen en hun opvoeders ondersteunen? Volg dan de startkwalificatie met afstudeerrichting Jeugdzorg & Cultuur. 

Jongeren en hun opvoeders kunnen verschillende wensen en behoeften hebben. Jij leert hoe je hiermee omgaat en helpt problemen bij de opvoeding te voorkomen. Je biedt begeleiding, advies en oplossingen. Maar, belangrijkste, je begrijpt de cultuur! Elke week staat één module centraal!

Om dit te kunnen, verdiep je je onder andere in de leefwereld van jongeren, de invloed van (social) media op jeugdcultuur, diversiteit in gezinnen en het opstellen van een toekomstplan. Je kunt hierna werken of doorstuderen tot een professional in de jeugdzorg!

Wat leer je tijdens deze opleiding?

Je leert vaardigheden als gegevens invoeren, zakelijke telefoontjes voeren, reserveringen maken, zakelijke brieven en mails schrijven en bezoekers ontvangen. 

Daarnaast zijn wij een ‘Microsoft School’, waardoor je ook veel leert over het gebruik van computerprogramma’s als Office 365.

De kortste weg naar de carrière van je dromen
Jeugdzorg & Cultuur

Surinaamse Sko-Ro biedt jou de mogelijkheid om binnen 12 weken een mbo diploma ‘Assistent Business Services’, niveau 2 te behalen. Met dit diploma behaal jij een startkwalificatie waarna je kan gaan werken of doorstuderen (niveau 3 en 4) op een andere opleiding dan de huidige.

Je combineert dagelijkse lesprogramma’s, online , op locatie en in de praktijk met minstens één dag per week in het leerwerkbedrijf. Alles wat je leert in de lessen breng je meteen in praktijk zowel van de school als op het veld. Je diploma’s behaal je door het goed afleggen van een aantal simulatie-examens.  Verder krijg je natuurlijk examens Nederlands, rekenen, Engels en keuzedelen. We bereiden je tijdens de opleiding voor op deze examens. Om te garanderen dat je het programma succesvol afrondt, is het ingericht met een Jeugdzorg & Cultuur programma van 12 weken.

Wat is je investering?

De startkwalificatie

De opleidingskosten voor het startkwalificatieprogramma (12 weken) zijn

€495,-

Afhankelijk van je gekozen vakdiploma en studierichting komen hier de kosten van de modules bij tot maximaal €1.995,-

Woon jij in Rotterdam en ben je op zoek naar werk? Dan kun jij misschien wel gebruikmaken van de Rotterdamse scholingsvoucher. Voor een bedrag van maximaal 2.500 euro kunnen werkzoekende uit Rotterdam zich laten bij- of omscholen met een opleiding tot en met mbo 4-niveau. Met de scholingsvouchers kun je een cursus, beroepsopleiding of (volledige) mbo-opleiding volgen om je kansen op een baan vergroot wordt. 

Ben jij gemotiveerd en wil je jouw baankansen vergroten? Neem vrijblijvend contact met ons op en dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Copyright 2022 | TalentWorldInternational | Sko-Ro