100% Rendement met Cultureel
Talent

Rendement met Talent bij Surinaamse SkoRo™

Het doel is om de jeugd en jongvolwassenen bewuster te maken van hun ware potentie en nodige tools geven om groots te leren denken, voelen, kiezen en zijn! De jongeren krijgen een strategie mee die werkt in het dagelijkse leven. Het helpt naar een toekomst, in alle rollen die zij zullen gaan vervullen. Zij nemen het heft in eigen handen, kijken tegenslag met een glimlach aan en zijn niet meer te stoppen! Omdat zij cultureel bewuster zijn!

De 30 Dagen Skoro Planner is de meest krachtige tool om in te zetten, om naar cultureel bewustzijn te groeien.

OBSTAKELS

 

De grootste obstakels waar de jeugd en jongvolwassenen met een culturele diversiteit tegenaan lopen, en daarin het bereiken van hun doelen, zijn een wazig vooruitzicht en een onduidelijke strategie. Het gevolg is: uitstelgedrag, negativisme, schuldgevoelens, ontevredenheid en onproductiviteit. Voor je het weet zitten zij vast in een mindere flow en lukt het maar niet om de dingen te doen die je graag wilt doen, voor school, vriendschappen, familie, sport, werk of andere zaken.

OPLOSSING

Wij hebben de oplossing! In de 30 Dagen SkoRo Planner bouw je een visie en vervolgens werk je stap voor stap jouw doelen uit voor de komende 30 dagen. Het wordt kristalhelder wat je voor elkaar wilt krijgen en ook welke belemmeringen je daarvoor uit de weg moet werken. Het ingebouwde uniek wekelijks meetinstrument zorgt ervoor dat je enorm zelfbewust wordt en steeds beter wilt presteren.

CONTROLE NEMEN

Wacht niet langer, dit systeem is wat je nodig hebt om te groeien. Pak nu de regie over jouw leven. Versterk jouw intuïtie en het vermogen om de juiste beslissingen te maken. Dit is exact wat ervoor nodig is om door te groeien, sociaal-maatschappelijk, cultureel en emotioneel.

Wij helpen de Nederlands-Surinaamse gemeenschap bewuster worden, groeien in mindset en in persoonlijk leiderschap!

Haal jij het maximale rendement met jouw talent?

*) Dit programma is ook geschikt om samen met een ouder, coach, trainer, broer of zus gezamenlijk aan te pakken!

Waar bestaat de Sko-Ro™ Toolbox uit?

30 dagen
Sko-Ro™ Planner

Extreme focus, krachtige zelfreflectie en meetbare zelfontwikkeling die leiden tot een lifestyle van succes, met de juiste mentale veerkracht. Dat is de basis van de SkoRo Planner. Je bouwt aan een eigen visie, en vervolgens gaan wij er 30 dagen, stap voor stap aan werken. De unieke gamification maakt dat we een meetinstrument hebben om zelfbewust te worden en dus door wilt groeien. 

Sko-Ro™ Podcasts

Luisteren helpt jou om je eigen versies van karakters en scènes in het verhaal te creëren. Het werkt, anders dan bij een film kijken of een boek lezen, actiever – omdat je brein al die informatie moet verwerken in de tijd dat je het hoort.” De SkoRo Podcasts voelen dichtbij, omdat het om herkenbare gesprekken gaat, je kan luisteren wanneer je wilt, het kan je inspireren en geeft nieuwe inzichten.  Daarom krijg je elke week een nieuwe podcast toegestuurd.

Sko-Ro™ Video's

Video’s brengen verhalen tot leven. Het trekt aandacht omdat we visueel ingesteld zijn. We leren graag van anderen, willen zien hoe dingen werken en verliezen ons vaak in een goed verhaal. Met video’s van bekende grootheden krijgt je thema van de week en je concrete termijndoelen een aantal inspiraties tot succes. Wij zorgen dat je de juiste video’s op het juiste moment ontvangt en het leuke is dat je onderweg of op een stil moment, altijd weer de motivatie kunt vinden door te gaan!

Sko-Ro™ e-coaching

Elke dag, om 07.00 uur ’s morgens en 19.00 uur ’s avonds, staat je e-Coach voor je klaar. Dat wil zeggen, je ontvangt je dagplanner om in te vullen en je dagevaluatie. Ook hierin is gamification opgesloten, zodat wij kunnen zien of jij je aan je eigen afspraken houdt. Door de stappen in de e-coaching te volgen, kom je sneller tot het Rendement met jouw Talent. 

Ben je lid van Surinaamse Sko-Ro™?

Dan krijg je een extra voordeel! Normale prijs is €495,- Ledenprijs €69,-

Small Group
Intervisie

De  “Small Group Intervisie”  is direct, no bullshit en soms confronterend.  Intervisie is een manier van leren van elkaar en met elkaar met de gedachte dat het persoonlijk leiderschap ontwikkelt. 

Met vier sessies van anderhalf uur gedurende de 30 Dagen SkoRo Planner, belichten we in coaching, wat goed gaat, waar hulp bij nodig is en hoe de hulp in te zetten door te weten waar het obstakel is ontstaan en hoe anderen met hetzelfde obstakel, dealen.

Je ontwikkelt hierdoor de mindset van een winnaar, een gevoel van dankbaarheid en je kan beter omgaan met tegenslag of obstakels waardoor je sneller kunt schakelen.

En dat is de mindset die jij nodig hebt om het maximale uit je talent te halen. So let’s go!

Ben je al lid van Surinaamse Sko-Ro™?

Dan krijg je een extra voordeel! Normale prijs is €195,- Ledenprijs €49,-

Online Somro Sko-Ro

Haal deze zomer het beste uit jezelf. Deze Zomerschool is ter ondersteuning in het begeleiden van jongeren. Presteren is namelijk zoveel meer dan een goed leren, gezondheid en kennis. 

Welke persoon zit er in de persoon? Hoe zorg je ervoor dat hij/zij zich optimaal ontwikkelt? Hoe kun je hem/haar leren omgaan met druk, tegenslag en emoties? Hoe bouw je aan het zelfvertrouwen? Hoe leer je hem/haar concentreren en visualiseren?  Kortom: Hoe leert de jeugd presteren?

Somro SkoRo bestaat uit vier dagdelen en bereid voor op het schooljaar; van de lesdag 1 tot het examen. De sessies staan vol praktische informatie, gebaseerd op theorieën en onderzoek uit de pedagogiek, psychologie, culturele wetenschap. 

Persoonlijke begeleiding en structuur voor rendement met je talent!

We kunnen er niet meer omheen, structuur ontwikkelen, begeleiding daarvan en de motivatie behouden. Misschien heb je al een goede structuur en wil je hier meer uit gaan halen. Of misschien worstel je juist met de structuur, wil je er wat aan gaan doen maar weet je niet waar je moet beginnen? 

Gelukkig hoef je niet verder te zoeken. Met deze toolbox heb je alle tools in handen om op een eenvoudige, doeltreffende manier te starten met je persoonlijk leiderschap, structuur naar succes OF deze uit te bouwen naar een volgend level.

Hoe werkt het?

  • Na betalen ontvang je direct persoonlijke inloggegevens van onze online leeromgeving.
  • Je ontvangt netjes een factuur in je mailbox.
  • Binnen enkele minuten ontvang je een e-mail met alle informatie die je nodig hebt.
  • Onze online leeromgeving is heel gebruiksvriendelijk en duidelijk
  • Mocht je toch vragen hebben, dan kun je ons per e-mail bereiken. Surinaamse SkoRo™ staat voor je klaar.

30 Dagen "Sko-Ro™ Toolbox"

In vier weken bewuster worden, groeien in mindset
en persoonlijk leiderschap!