Imagineering
met 100% accent op talent!

Talent World International verstaat de kunst om international business, educatie en sport met elkaar verbinden en tot leven te brengen. Dit met een innovatieve en duurzame aanpak vanuit passie, voor  toekomstige professionals, voor de arbeidsmarkt, zodat zij de wereld mooier gaan zien en positief beïnvloeden.

De Imagineer
"Iedereen wist dat het niet kon,
totdat iemand kwam die dat niet wist"

Innovatief ontwikkelen van toekomstige professionals

Wij zijn imagineers die leven van, door en voor educatie, sport en talentontwikkeling. 

Mensen met een pure passie, de grootst denkbare inzet en onuitputtelijk doorzettingsvermogen. Met ongekende scherpte om te scoren en het instinctieve vermogen voor het leveren van topprestaties. 

Met een compleet opleidingsinstituut, consultancy, sport- en reisorganisatie en sportmakelaardij vormen wij een full life partner voor ambitieuze toekomstige professionals. Dit, ongeacht hun passie voor sport, het niveau waarop zij acteren, de economische achtergrond of sekse.  Zo kunnen zij zich snel en volledig focussen op hun dromen, doelen en idealen voor de wereld van 2030.

Onze missie!

Het sociaal-maatschappelijk, educatief en sportief ontwikkelen van ambitieuze jongeren op basis van hun passie voor sport, ongeacht niveau, achtergrond of sekse, zodat zij de wereld van 2030 positief beïnvloeden en mooier maken.

"Sport heeft meer dan twee doelen."

Talent World heeft als visie blijvend ontwikkel- en onderwijsdiensten te bieden door intensieve training, coaching en begeleiding in een tijds-, locatie-, en persoonsonafhankelijke vorm. Dit doen wij met en voor ambitieuze professionals, onderwijsinstellingen en organisaties die zich ontfermen over de doelen gesteld voor en door de toekomstige professionals. Hierbij leunen wij op drie essentiële bouwstenen om tot succesvolle implementaties te komen.

Stagebureau 

De juiste ervaring is goud waard. Zeker wanneer het gaat om het versterken van talentontwikkeling, het optimaliseren van het onderwijs, uitrollen van businessideeën of het precies bereiken van onze doelgroepen. Wij verbinden!

 Opleidingen

Effectief leren is optimaal presteren. Met partners die ons doel omzetten in erkende diploma’s. In de klas, op het veld of online. Persoons-, locatie-, en tijdsonafhankelijk. Met diploma’s en certificaten met civiel effect als eindresultaat.

Partnerships

Samen maken is samen werken. Met partners die ons precies begrijpen. Zo spreken we namelijk altijd dezelfde taal. In strategie, concept en uitwerking. Wij werven en begeleiden. Met altijd de juiste impact als resultaat.

Onze garanties

Je volgt altijd een deeltijd, voltijd mbo of (kort) hbo opleiding en rondt deze af met het erkende diploma

GARANTIE #1 Vakdiploma Business

Je werkt aan een specifiek vakdiploma, gericht op jouw passie, waarmee je bij de opleiding van je keuze, wordt geholpen de kennis om te zetten in een concreet plan.

GARANTIE #2 Vaardigheidsdiploma

Elke opleiding is gericht op dagelijkse sportieve en passievolle training ongeacht je niveau of sekse, waarin je ontwikkeling meetbaar wordt vastgelegd.

GARANTIE #3     Diverse werkervaring

Binnen het traineeship en stageproject, werk je aan opdrachten in de sportwereld om je cv te bouwen. Je ontwikkelt competenties om zo goed voorbereid te zijn voor de arbeidsmarkt.