Wij zijn die andere school...

Scoren met jouw opleiding!

MBO Voetbal College ontwikkelt toekomstige professionals met een passie voor voetbal…..voor de arbeidsmarkt!

Erkende MBO voetbalopleidingen

Ben jij (aankomend) profvoetballer of ambitieuze amateurspeler en wil je een mbo-opleiding volgen waar jouw voetbalpassie centraal staat? Dan ben je hier aan het goede adres. 

Wij begrijpen dat je heel veel tijd aan je voetbal wilt besteden en geven je daar alle ruimte voor onder schooltijd. Tegelijkertijd eisen we wel van je dat je je voor de volle 100% inzet voor je studie. En ook daar geven we je alle ruimte voor.

Dit doen wij met innovatieve opleidingen voor de voetballerij en sport, dit in combinatie met praktijkleren aan te bieden en te toetsen aan de hand van een persoonlijk business- , event, of projectplan, gekoppeld aan een dagelijks trainingsprogramma wat verder gaat dan clubvoetbal.

Om erkende opleidingen aan te kunnen blijven bieden heeft MBO Voetbal College de samenwerking gevonden met ROC’s ,  hogescholen en particuliere scholen. 

Voor de erkende onderdelen, krijgen deze studenten  een aangepast lesrooster gekoppeld aan persoonlijke situatie en sportambitie.

Kennis en vaardigheid;
diploma's behalen vanuit je passie

Ben jij (aankomend) profvoetballer of ambitieuze amateurspeler en wil je tegelijkertijd een mbo-opleiding volgen? Dan ben je hier aan het goede adres. Wij begrijpen dat je heel veel tijd aan je voetbal wilt besteden en geven je daar alle ruimte voor onder schooltijd.  

Tegelijkertijd eisen we wel van je dat je je voor de volle 100% inzet voor je studie. En ook daar geven we je alle ruimte voor.

Onze opleidingen zijn er op gericht om voetballiefhebbers structuur en houvast te geven in een herkenbare wereld, een duurzame bijdrage te leveren aan hun eigen omgeving en de eigen innovatieve denkwijze om te zetten ten gunste van hun eigen toekomst.

Dit doen wij met innovatieve opleidingen voor de voetballerij en sport, dit in combinatie met praktijkleren aan te bieden en te toetsen aan de hand van een persoonlijk business- , event, of projectplan, gekoppeld aan een dagelijks trainingsprogramma wat verder gaat dan clubvoetbal.

Onze Garanties

Je volgt een deeltijd of voltijd mbo of hbo opleiding en rondt deze af met een erkend diploma!

GARANTIE #1 

Je werkt aan een specifiek vakdiploma, gericht op jouw passie, waarmee je bij de opleiding van je keuze, wordt geholpen de kennis om te zetten in een concreet plan.

GARANTIE #2 

Elke opleiding is gericht op dagelijkse sportieve en passievolle training ongeacht je niveau of sekse, waarin je ontwikkeling meetbaar wordt vastgelegd.

GARANTIE #3

Binnen het stageproject werk je op verschillende externe opdrachten in de sportwereld om je cv te bouwen en je competenties te ontwikkelen, en tegelijk aan je eigen ondernemingsplan.

Vakopleiding, vanuit je passie!

MBO Voetbal College heeft vakopleidingen, bedoeld om toekomstige professionals voor te bereiden op de arbeidsmarkt in bestaande of nieuwe, opkomende beroepen, en helpen hen bij het maken van beroepskeuzes.
Hiervoor wordt het ondernemerschap en je passie als kapstok gebruikt. Binnen de vormgeving van een eigen onderneming, is alle lesstof ongeacht de opleiding, gestoeld op onderstaande basismodules. 
 
  • Project Management
  • Operationele Communicatie
  • Evenementen Organisatie
  • Algemene Economie & Finance
  • (Online) Marketing
  • Marktonderzoek

Onze
Opleidingen

Onze trajecten tot
startkwalificatie

"Beroepsvoetballer"

Het leren leven, presteren en denken als een topsporter! Dat is het doel. In verschillende en doorlopende modules word je bij de hand genomen om je dagelijks te laten groeien met je passie!

Primair is de (door)ontwikkeling van het aanwezige talent als voetballer, technisch en tactisch! Dit maken we meetbaar met data analyse, zodat je een goed onderbouwt voetbal CV ontwikkelt.

Wanneer je vitaal bent, bevat je de kracht om het leven te leven, zowel op de mooie als de minder mooie dagen. Je lichamelijke en geestelijke gezondheid zijn in balans, waardoor je optimistisch en energiek in het leven staat. Daarom is voeding en lifestyle een niet te missen onderdeel.

Lengte, gewicht, vetpercentage, ogentest, kleurentest, urinetest. Wij organiseren voor alle studenten een algemeen intern en orthopedisch onderzoek.

 

"e-Sports Business Innovator"

Door de professionalisering van de esports-sector ontstaan er steeds meer gespecialiseerde bedrijven die zich richten op het aanbieden van esports- & gaming-experiences. De fanatieke gamer van nu is de ondernemer van 2030.

De e-sports entrepreneur die wij inspireren, ontwikkelen, opleiden en begeleiden, onderneemt in de sector en bouwt aan zijn eigen e-sports-organisatie of droom.

Via verschillende modules gaan wij met je Imagineeren richting jouw visie op de sector en maak je met alle marktonderdelen kennis, een League opzetten, een evenement op locatie, een marketingstrategie voor een e-sporter, of misschien wel een e-Sport hotel inrichten!

 

Dé school voor
profjeugdvoetballers en amateurspelers!

Heb je een LOOT status?

Speel je bij een BVO of beleef je plezier aan een andere sport dan voetbal, maar wil je dit onderwijsprogramma volgen met een LOOT status, dan nodigen wij je uit om zo snel mogelijk in te schrijven.

Ben je een amateurvoetballer?

Speel je bij een amateurclub en wil je onder studietijd jezelf dagelijks uitgedaagd zien in je voetbalpassie, dan is het MBO Voetbal College helemaal jouw ding. De voetbalopleiding, gekoppeld aan het onderwijsprogramma wordt verzorgd door de Jeugdopleiding van diverse profclubs en maakt zo meer kans om gescout te worden!

 

Van aanmelding tot inschrijving!

Aanmelden voor een opleiding bij Talent World kent een aantal stappen tot je definitief bent ingeschreven. 

1. Je meldt je aan via onderstaande link of neemt telefonisch of per e-mail contact met ons op

2. Je wordt uitgenodigd voor een intakegesprek met een Talent Manager en de opleidingscoördinator van het ROC of de Hogeschool

3. Je schrijft een motivatiebrief en ondergaat een persoonlijke motivatietest

4. Je stelt samen met je Talent Manager een persoonlijk coachingplan op

5. Je ondergaat een sportmedische en/of sporttechnische test

6. Je start met de opleiding

Wil je dit echt?

Plan een intakegesprek​

Wil je meer weten over je kansen met onze opleidingen? Vul het contactformulier in een Talent Manager neemt contact met je op!