Cristiano Ronaldo Cup Selectiedagen 2011/2012

, wat leuk dat je meedoet

met de Cristiano Ronaldo Cup Selectiedagen!

Hier leggen we jou precies uit wat de bedoeling is. Wat je moet doen en hoe alles werkt. Let’s go!

De training

De trainingen zijn erop gericht dat je heel snel leert. Alle lessen zijn simpel gemaakt naar de leeftijdscategorie waar je voor wilt uitkomen.

Wat ga je leren?

Je leert om comfortabel met de bal te zijn, jezelf te presenteren, als technisch voetballer met en zonder bal, en net als CR7, zelfs voor de camera te verschijnen!

Hoe werkt het?

Je krijgt elke dag toegang tot een nieuwe les, die allemaal aansluiten op elkaar. Je bent na vijf dagen een completere voetballer. Dat beloven wij!

Yeah! We gaan beginnen,

Dit online programma is voor voetballers geboren na 1-1-2009, die echt een unieke voetbalervaring willen beleven. Het helpt iedere speler om zichzelf uit te dagen. Wij zijn namelijk niet op zoek naar de beste jongen of het beste meisje, maar het leukste team per leeftijd!

Wij gebruiken de “Duizend balcontacten per dag” filosofie. De oefeningen zijn erg leuk, uitdagend en uiteindelijk dus een competitie! Eén ding beloven we je, jij wordt elke dag beter!

De lessen zijn een stap voor stap uitleg van de opdracht. Deze eindigen uiteindelijk in een challenge.  De lessen zijn met een voorbeeldvideo en ingesproken, zodat je met oordopjes, steeds de tips kunt afspelen om beter te worden.

Bekijk hieronder de welkomstvideo speciaal voor jou!