VoetbalMentors e-learning programma's

Lifestyle & Mentaliteit

Met mental performance coach Brian Strang, die met zijn podcasts talentontwikkeling inspireert met inspirerende verhalen van “ooit als talent” omschreven personen, krijg je een boost in verschillende fases! Beeld en geluid voor je mindset!

JaarPlanner
"Talent Lifestyle"

VoetbalMentors 12 maanden planner voor dagelijkse hulp en motivatie, hulp bij school en sport die per periode passen.De beste begeleiding voor ouder en kind!

Coaching
"Leren Presteren"

Hoe zet je jouw talenten in in je werk en leven? Hoe kun jij meer gaan doen waar je goed in bent en waar je energie van krijgt? Onze talentcoaches helpen je online deze vragen te beantwoorden. Kickstart jouw droombaan. Jij leert wat je talenten zijn en hoe je die (meer) kunt benutten in jouw werk. Wil jij hier meer zicht op krijgen en er op een inspirerende en laagdrempelige manier mee aan de slag gaan? Dan is talentcoaching misschien iets voor jou. Onze talent coach ondersteunt je, prikkelt jouw ideeën en helpt je om je eigen inzichten verder aan te scherpen. Daar kom je verder mee!

Persoonlijk Leiderschap

Persoonlijk leiderschap is de vaardigheid om jezelf te leiden en richting te geven. Het is bedoeld voor mensen die zich in hun werk, carrière en persoonlijkheid willen ontwikkelen. Persoonlijk leiderschap is jezelf kennen en grip hebben op jezelf, je werk, je omgeving en je leven. Je vindt kracht, rust en voldoening in situaties van grote werkdruk en stress. Je gaat meer genieten van je werk en van je leven. Neem zelf de regie over je werk, carrière en persoonlijke leven. Maak gebruik van je eigen talenten om je doelen te realiseren.

Small Group
"Online Intervisie"

“Intervisie is een manier van leren van en met elkaar, vanuit de zienswijze dat leren van en met elkaar de kerncompetentie is van een lerende organisatie. Onze coaches begeleiden jouw intervisiegroep op een manier waarop het eigenaarschap voor het leerproces van meet af aan wordt neergelegd en gelaten bij de leden van de intervisiegroep. Dit vergroot de effectiviteit van het zelfstandig leren van en met elkaar.

Personal
"Online Coaching"

Alles wat je nodig hebt om succesvol te zijn in je werk en er plezier aan te beleven, heb je al in je. Daarvoor hoef je niet ‘anders’ te worden of te trainen op ‘nieuwe’ eigenschappen. Wij kunnen je helpen om jouw talenten en drijfveren boven tafel te krijgen en te laten groeien, zodat je de optimale match kunt maken tussen jou en je (toekomstige) werkzaamheden

LifeStyle
"Summer School"

De Talent Summerschool is een actieve en positieve training van twee middagen, waarin je zelf leert ontdekken waar jouw kracht zit en hoe je deze nog beter kunt toepassen in je werk. Met behulp van een talententest breng je je talenten in beeld en ga je met je sterke punten aan de slag om te doen waar je goed in bent en om nog meer plezier in het werk te krijgen.

Podcasts
"Mental Performance"

VoetbalMentors 12 maanden planner voor dagelijkse hulp en motivatie, hulp bij school en sport die per periode passen.De beste begeleiding voor ouder en kind!

Video's
"Mindset & Motivatie"

VoetbalMentors daagt je uit jezelf te showcasen met de online trainingen waarmee je de scouting overtuigen kunt. Ontvang je certificaat per module