Module 1: Starten met je Rendememt

Last activity on 29 March 2023


Uitleg, wat ga je precies doen?

Imagineering! Weleens nagedacht hoe Disney films ooit tot leven zijn gekomen?

Voordat je start met doelen te stellen voor de komende 30 dagen is het belangrijk om na te denken waar je naar toe streeft op de langere termijn. Dat noemen wij Imagination. Je moet het verbeelden.

Wat wil je graag bereiken? Waar word je enthousiast van? Wanneer voel jij je gelukkig?

Creëer een beeld van jezelf waar je naar toe wit groeien. Denk niet te veel na of het wel of niet gaat lukken, schrijf gewoon alles op wat er in je opkomt!

Wij gaan dit samen realiseren. Engineering noemen wij dat.

Het totale proces, is Imagineering!

If you can Imagine it, we can Engineer it!

In onderstaande video laten we je precies zien wat je gaat doen.

Thematiseren van je korte termijn

Schrijf één woord op dat omschrijft waar jij je in de komende 30 dagen op wilth focussen.

Accent op je rendement

Het is van belang om altijd te investeren in jezelf, zodat je krachtiger wordt en meer energie hebt om jouw gewenste resultaten te behalen.

Wat kan je verbeteren aan jezelf, waardoor je je beter in je vel gaat voelen? Er zijn drie categorieën, te weten:

Spiritueel – Fysiek – Mentaal.

Schrijf bij elk vlak een aantal acties op.

Doelstellingen en Targets

Er zijn altijd doelstellingen die je op de korte termijn wilt bereiken. Door deze doelstellingen te behalen creëer je momentum en maak je een flinke stap richting de visie die je hebt omschreven.

Benoem enkele concrete doelen die je wilt bereiken op het gebied van je studie, werk, management, sport, familie en vrienden.

Macht der Gewoontes!

Gewoontes zijn handelingen die we dagelijks herhaald doen. We doen ze automatisch, vaak zonder dat we erbij nadenken. Sommige gewoontes werken in jouw voordeel en andere in jouw nadeel. Het is aan jou om hier meer inzicht in te krijgen zodat je jouw goede gewoontes kunt versterken en afstand kunt nemen van jouw minder goede gewoontes.

De hoofdprijs en de beloning!

Wat houdt jou tegen om de beste versie van jezelf te worden? Welke obstakels ga je in de komende 30 dagen 100% zeker aanpakken en overwinnen? Durf moedig te zijn en kies ervoor te ontdekken wat de wereld je kan bieden als je niet meer wegloopt van de dingen die je moeilijk vindt.

100% rendement met je talent! Jouw Schijf van Vijf!

Bekijk alle doelen die je hebt opgeschreven en schrijf hier jouw top 5 doelen op die je minimaal wilth bereiken in de komende 30 dagen.

MODULES
This lesson is a preview

3 Lessons