HR Management

Luisteroefening

Klik op de play button en luister naar Gesproken instructies bij de lessen

Wil je weten wat de opleiding "Beroepsvoetballer" inhoud?

De leukste mbo opleiding voor jeugdvoetballers bij een BVO

Demo, HIER TEKST HR Management

De ADO jeugdopleiding, waar de nog leerplichtige spelers in de teams O16 t/m O21, ’s morgens worden afgezet op de Aftrap en eind van de dag weer worden opgehaald, zonder dat zij de Aftrap hebben verlaten. Een dagelijks proces waar alle onderdelen van talentontwikkeling zoals ADO dat wil, mogelijk is. En onderwijs, met alle daartoe behorende onderdelen (stage, toetsing, begeleiding) binnen het complex plaatsvindt. 

Dat is wat maar vijf!!! clubs in Nederland goed heeft ingericht. Die clubs zien de waarde van een de spelers dankzij een dagopleiding, steeds groeien. Deze clubs, Feyenoord, Ajax , PSV, AZ en…Sparta.

Al die spelers, potentieel nu 30 in totaal, zijn dagelijks beschikbaar voor alle werkzaamheden in en rond de club, van administratieve, sportieve en economische opdrachten. 

Uitvoerend, van de dagelijkse gang van zaken, organisatorisch rondom een evenement, sportief om trainingen binnen het sociale domein te versterken en ontwikkeling van processen zoals data analyse. En het belangrijkste, het moet allemaal goed worden uitgevoerd, want anders behalen zij hun opleiding niet!

En de spelers? Die vinden het leuk. Zij werken aan een eigen toekomstdroom die wij samen met hen definiëren. Heel groot een eigen organisatie, of klein, het ontwikkelen van een evenement of project. En daar zit alle toetsing van je onderwijs in opgesloten. 

Onderwijs, met één vak per dag, jouw trainingsschema’s en wedstrijdroosters zijn leidend, en een stageblok per dag.

Dat is wat wij waarmaken. Het concept heeft de afgelopen twee schooljaren reeds succesvol gedraaid in Rotterdam, gericht op het ondernemerschap en met inrichting van recreatief sporten.

Bekijk deze video "Hoe het allemaal begon...."

In 2019 startten wij het concept in Rotterdam....

In 2020 kocht de particuliere business school Notenboom het concept van ons, en rolde het uit in haar vestigingen, Hilversum, Eindhoven en Maastricht.

In deze video zie je hoe wij al jaren de jongste jeugd in onderwijs ontwikkelen, vanuit hun liefde voor voetbal!