100% Accent op Talent!
voor spelers,
ouders, trainers en clubs!

Talent World Opleidingen

voor studenten van 14 jaar en ouder

Studeren vanuit je hobby en maak er je beroep van!  

Talent World Opleidingen is een samenwerking met ROC’s en hogescholen, en ontwikkelt sportieve jongeren tot toekomstige professionals….voor de arbeidsmarkt. Kies je voor Talent World, dan  heb je met één van de vakopleidingen gericht op nieuwe beroepen, de basis om te werken in elk bedrijf of te starten als ondernemer.

Cuchillo Talent Campus®

voor basisscholieren

De voetbalvriend voor kinderen die willen ontwikkelen en beleven!

Wij bieden voetballers de kans om na schooltijd met professionele coaching en begeleiding zich te ontwikkelen naar hun eigen plafond, terwijl zij op-maat ondersteuning voor basisonderwijs genieten. Het is altijd een combinatie van voetbalplezier, beleving en onderwijs. In binnen- en buitenland, tot volledige jaarprogramma’s aan toe!

Scouting & Performance

voor ambitieuze jeugdvoetballers

Gezien worden en kansen krijgen? Dat kan met onze totaalorganisatie die het voor spelers van alle niveaus mogelijk maakt zich te ontwikkelen naar hun eigen plafond. Dit gebeurt met een programma van trainingen, wedstrijden en toernooien boven jouw clubniveau en met vele ervaringen in het buitenland die je leven en je talent positief beïnvloeden. 

365 Dagen Club Academie©

voor amateurverenigingen

Winnen door kennis en talent te Verenigen!

Wij stellen clubs in staat om nu én in de toekomst, het verschil te maken voor leden. Dit doen wij door drie elementaire problemen 365 dagen per jaar in te richten; het winnen en binden van vrijwilligers, het organiseren van de breedtesport en het vergroten van financiële mogelijkheden.

VoetbalMentors™

voor ouders en gezinnen

e-Coaching om energieke, veerkrachtige spelers te ontwikkelen

VoetbalMentors ontwikkelt, stimuleert, traint en coacht je online, virtueel en in de praktijk om met een groeimindset in de sport, privé en in het onderwijs de regie volledig zelf in handen te nemen. Het ontwikkelen van een positief toekomstperspectief en veerkrachtige mentaliteit staan centraal. Met 100% accent op jouw talent.

Werken bij, of met Talent World?