De geschiedenis van
Talent World International

In 2009 studeerden Pim van Hal (Marketing & Communicatie) en Niels Kahlmann (Commerciële Economie) af op het concept “Kids Sports Academy”, waarmee zij samen vorm gaven aan “jeugdtraining aanbieden op daluren” en dat onder het principe “werken met merken” uitrolden.  

Lees wat de pers door de jaren heen schreef en geleid heeft tot Talent World International…. 

Arsenal Soccer Schools 2009

Het resulteerde in de eerste commerciële voetbalscholen, met clinics, camps en internationale tours. Arsenal FC werd de eerste partner en zo startte er maar liefst 14 scholen door het hele land.

Dalton Talent Campus 2010

In 2010 werd het eerste onderwijsmodel toegevoegd, eerst in samenwerking met deelgemeente Overschie en snel groeide een basisschoolmodel in Barendrecht, de Erasmus Talent Campus.

Feyenoord Soccer Schools 2011

In 2010 werd als licentiepartner voor Feyenoord het Soccer Schools concept ontwikkeld, met landelijke en internationale programma’s, die nog immer worden uitgevoerd.

Erasmus Talent Campus 2012

In 2012 werd de tweede basisschool toegevoegd,  in samenwerking met OBS De Draaimolen en snel groeide dit model in Barendrecht uit met voetbal- en dansklassen.

Barcelona Soccer Schools 2014

In 2014 werden alle licenties met profclubs beëindigd en Barcelona Soccer Schools werd als eigen merk, een voetbal-leerprogramma waar kinderen Spaans leren op basis van voetbal.

Talent World Business School 2020

In 2020 werd een onderwijsmodel voor mbo en hbo onderwijs gelanceerd i.s.m. de particuliere school Notenboom. De eerste afgestudeerde mbo studenten bewijzen het succes van het concept.

Business projecten door de jaren heen

Sales Training Talent&Pro 2009

Feyenoord Business Clinic 2012

Business On The Move 2021

 

Sportprojecten en evenementen

Arsenal Soccer Schools Select Teams 2010

 

Barcelona SS TaalCamps Cuchillo  2016

Soccer Matrix Techniektrainingen 2012

 

Maak kennis met ons!

Wil je meer weten over Talent World International?
Vul het contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op!