Study, Play and Change the E-Sports business!

Wat Talent World Opleidingen uniek maakt is de werkwijze en focus; imagineering, succesbeleving en leren presteren

Door de professionalisering van de esports-sector ontstaan er steeds meer gespecialiseerde bedrijven die zich richten op het aanbieden van esports- & gaming-experiences. De fanatieke gamer van nu is de ondernemer van 2030.

De esports entrepreneur die wij inspireren, ontwikkelen, opleiden en begeleiden, onderneemt in de sector en bouwt aan zijn eigen esports-organisatie of droom.

Wil je naast je huidige werkzaamheden of opleiding (vanaf VMBO tot VWO) je verder ontwikkelen, uitdagen en je of je netwerk opbouwen, dan is het E-Sports Business Instituut jouw plek!

MBO en HBO opleidingen E-Sports Business Innovator

Tijdens de MBO en HBO opleidingen werk je versneld en persoonlijk, onder leiding van succesvolle business coaches aan een compleet uitvoerbaar businessplan. Tevens worden alle facetten uit de sector vanuit ondernemerschap behandeld. 

Wil je jezelf ontwikkelen in de Esports sector in je vrije tijd? Dan kun je deelcertificaten in de PHD-in-een-dag Master Classes behalen! 

E-Sports en ondernemerschap;
een vakdiploma vanuit je passie

e-Sports als studierichting

e-Sports is een gigantische groeimarkt die nog maar aan het begin staat en alleen nog maar gaat groeien. Er is dus veel behoefte aan goed opgeleide mensen die aan de slag kunnen in deze branche. En natuurlijk ook ondernemers die kansen zien en willen benutten. En dat is ook precies waar deze opleiding in gaat voorzien.

Opleiding e-Sports Business, de basis

Voor deze innovatieve opleiding wordt de kennis van drie opleidingen samengebracht: Media, ICT en Evenementenorganisatie. Zo word je voorbereid op deze enorme groeimarkt e-sports. Je doet ervaring op bij organisaties die activiteiten en evenementen organiseren. Welke marketing er nodig is. Ook ontdek je welke facilitaire zaken belangrijk zijn voor een goed georganiseerd evenement. Je kunt dus werken aan een onderneming of als coach/begeleider van de esporters aan een esport-league.

Stage en Consultancy

Kies je e-Sports Business als studierichting voor de opleidingen, dan zul je de bijbehorende stages, op alle niveaus, bij het e-Sports Business Instituut in Rotterdam lopen. 

Dit real life labaratorium, is de kraamkamer van de toekomstige e-Sports markt in Nederland en daar ga jij als stagiaire, trainee of consultant een bijdrage aan leveren.

Wordt een Business Innovator in E-Sports

Studeer tot ondernemer in e-sports:
business, marketing of events!

Heb je passie voor gaming en wil je succesvol internationaal ondernemen in de esports-sector, of een (e)marketingstrategie ontwikkelen? Misschien esports events organiseren? Benut jij graag jouw creativiteit om met jouw kennis van esports de gamers, de ontwikkelaars en de bedrijven samen te brengen?  Wil je voltijd en beroepsmatig aan je businessplan werken, terwijl je dagelijks je gaming skills traint met een eigen league?

Meld je dan aan voor de multidisciplinaire esports opleiding op mbo3, mbo4 of kort hbo niveau!

De e-Sports Business modules

Samenwerking met
E-Sports Business Instituut

E-Sports Leagues voor basisscholen

Wil je namens je school meedoen aan één van de ESPORTS Leagues? En heeft jouw school nog geen Esports team(s)?

Misschien weet je school niet dat de mogelijkheid bestaat om landelijk en regionaal deel te nemen in verschillende leagues. Bekijk de mogelijkheden en meld je school aan!

Startkwalificatie en E-Sports

e-Sports Business Instituut biedt jou de mogelijkheid om binnen 12 weken een mbo diploma ‘Assistent Business Services’, niveau 2 te behalen. Met dit diploma behaal jij een startkwalificatie waarna je kan gaan werken of doorstuderen (niveau 3 en 4) op een andere opleiding dan de huidige.

Je combineert dagelijkse lesprogramma’s, online , op locatie en in de praktijk met minstens één dag per week in het leerwerkbedrijf. Alles wat je leert in de lessen breng je meteen in praktijk zowel van de school als op het veld. Je diploma’s behaal je door het goed afleggen van een aantal simulatie-examens.  Verder krijg je natuurlijk examens Nederlands, rekenen, Engels en keuzedelen. We bereiden je tijdens de opleiding voor op deze examens. Om te garanderen dat je het programma succesvol afrondt, is het ingericht met een programma “e-Sports Business” van 12 weken.

Bijscholing in je vrije tijd?

Passion, Happiness & Drive en E-Sports

Gaming en ondernemerschap. De ultieme combinatie van Passion, Happiness & Drive.

Daarom kun je nu een PHD in Esports behalen, vanuit de ééndaagse Master Classes, waarmee je jezelf succesvol lanceert richting ondernemerschap, of jezelf als merk/product kunt positioneren.

De Master Classes worden uitgebreider aangeboden met studiepunten die je kunt meenemen naar een andere opleiding , of je bouwt in je vrije tijd aan een Associates of Bachelors diploma.

Je bezit met deze PHD’s de kennis en vaardigheden om succesvol actief te zijn in de esports sector.

PHD in E-Sports
Online programma

Alleen NU van 1.150.- voor

695 euro

Heb je vragen?

Wil je meer weten over de e-Sports programma's?
Vul het contactformulier in de opleidingscoördinator neemt contact met je op!