accent op talent

e-Coaching
Academy

De eerste complete personal e-coaching academy waar de jeugd en jongeren, leerkrachten, ouders, sportclubs en scholen terecht kunnen, gecoacht worden en uitdagingen aangaan

Wij ontwikkelen energieke, zelfbewuste, veerkrachtige toekomstige professionals!

Met de e-coaching Academy werkt Talent World volgens een unieke methodiek die garant staat voor het beste resultaat. Wij brengen ontwikkeling die veel verder gaat dan mentoraat of coaching. Wij doen dit met laagdrempelige, energieke, speelse en praktische programma's, die leiden tot een totale verandering in lifestyle en mindset bij de jeugd, jongeren en betrokkenen.
Onze methode is voor iedereen, ongeacht je leeftijd, persoonlijkheid, schoolniveau, achtergrond, sekse of conditie. Door onze e-coaching haal je het maximale rendement door talent.

e-Coaching Academy ontwikkelt, coacht, begeleidt en stimuleert je online, virtueel én in de praktijk

Word lid en ontvang “Passion, Happiness & Drive-in-a-Box” als cadeau !

Met deze toolbox helpt de e-Coaching Academy je om zowel in school-, privé-, sport- en werksituaties de regie volledig in eigen handen te nemen. Het ontwikkelen van een veerkrachtige mentaliteit en een positief toekomstperspectief staan centraal. 

"PHD-in-a-Box"
6 t/m 12 jaar

"PHD-in-a-Box"
vanaf 13 jaar

De werkwijze:
"Passion, Happiness & Drive"

Binnen de e-Coaching Academy zijn de programma's, trainingen en cursussen ingericht een complete aanpak van specialisten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, inspanning, beweging, vitaliteit en voeding. Maar ook op het gebied van persoonlijk leiderschap; met oog voor data en performance, lifestyle en mindset om de totale groei te realiseren.

e-Coaching Academy met én voor alle opvoeders...

weerbaar, veerkracht en emotiebeheersing

Soms heeft een kind een extra duwtje in de rug nodig. Door sport laten wij kinderen ervaren dat er ook andere manieren zijn om met spanning, stress, boosheid, verdriet, verlegenheid of angst om te gaan, helpen hen tot inzichten te komen waardoor zij bewust andere keuzes durven maken. Wij realiseren groei in mindset.

inzicht, begrip, kennis naar verandering

Als ouder wil je graag dat je kind zich fijn en blij voelt, dat je kind vertrouwt op zichzelf en dat zij vrienden heeft. Soms heeft een kind een extra duwtje in de rug nodig. Soms heb je als ouder ook behoefte aan kennis om je kind beter te kunnen begeleiden, maar ook het delen van ervaringen of inspiratie van anderen.

verbindend leren, coachen en doceren

Leerkrachten en docenten hebben het druk met de prestatie. De valkuil is dat teammanagement dan vooral bestaat uit handhaving om alle doelen in de beperkte tijd te halen. Op het gebied van sociaal-emotionele ontwikkeling wil jij spelers beter coachen, en daar zijn wij met thema-avond of inspiratiesessies.

inspiratiesessies en themaworkshops

Sociaal-emotionele ontwikkeling kan op clubs nog veel verbeterd worden. Kinderen leren volgens een curriculum, maar ze leren ook veel dingen niet of in geringe mate! Wat te denken van: kritisch denken, veerkracht, inlevingsvermogen, geduld, verdraagzaamheid. Wij begeleiden scholen bij implementatie van een werkwijze.

Onze online leeromgeving

Alle e-coachingsprogramma’s bestaan uit ten minste vijf modules van ieder geval vier lessen. 

Wij maken het ontwikkelen leuker en effectiever door het gebruik van verschillende interactieve spelelementen! Deze elementen zijn een combinatie van spel in de lesstof en beloningen voor de uitkomst (zoals punten, achievements en ‘badges’). Zo is te zien hoe, ten opzichte van je teamgenoten en andere leden, je ontwikkeling vordert. 

Word lid van e-Coaching Academy en ontvang je starters cadeau

De "PHD-in-a-Box"
Junior

voor 6 tot en met 12 jaar

De "PHD-in-a-Box"

voor 13 jaar en ouder

BLENDED LEARNING:
Van Accent op Talent naar Rendement door Talent!

Met onze PHD-in-a-Box heb je voldoende inspiratie om te groeien naar je maximale potentie. Tussendoor kun je door small group intervisie sessies en virtuele coaching je ontwikkeling meetbaar en direct bespreekbaar maken. Zo zijn er online- en offline trajecten te bewandelen naar je succes!