Cristiano Ronaldo Campus
Voor spelers geboren na 2009
29 juni - 3 juli 2022 in Madeira

Cristiano Ronaldo Cup Madeira, Portugal

Sinds 2018 geven wij ambitieuze jeugd deze unieke “Leven als een Prof” beleving. Reizen, om een toernooi te tegen leeftijdsgenoten van o.a. FC Porto, Dortmund, Aston Villa en Juventus. Het mooie is,  selectie en dus deelname is voor iedereen mogelijk!

Reis en
verblijf
informatie

Je stapt in Nederland in het vliegtuig, samen met je vader of je moeder, en vanaf je landing op Funchal in Madeira kom je in een voetbaldroom.

Je wordt met je teamgenoten opgehaald door de toernooiorganisatie, naar je hotel gebracht, en daar begint het écht!

Online Selectiedagen
voor
alle leeftijden

De Online Selectiedagen zijn uniek voor de Nederlandse jeugd. Je schrijft je in voor dit vijfdaagse programma, waarbij je elke dag een trainingsopdracht krijgt om aan de basis voor jouw leeftijd bij dit toernooi te voldoen.

Het is een leuke manier om jezelf te laten zien!

Talent World heeft plaats voor voetbal die plezier beleven aan voetbal en zich daar buiten clubtijd graag mee bezig houden. Wij bieden voetballers de kans om met professionele coaching en begeleiding zich te op internationaal niveau te ontwikkelen naar hun eigen plafond, in aanvulling op het goede werk van hun clubs en trainers.

Talent World Selectiedagen is bedoeld om de jeugd te laten schitteren met hun eigen kwaliteiten. Wij willen, door hun passie voor voetbal te benutten, dat zij de wereld om zich heen positief beïnvloeden en mooier maken. Met de kernwaarden sportiviteit, respect, kameraadschap, discipline en plezier – die gelden voor leerlingen, begeleiders en leraren, halen wij het beste uit iedereen boven.

Een unieke belevenis, het voetbaltoernooi van Cristiano Ronaldo, te Madeira, is zo een moment om te schitteren met nieuwe voetbalmaatjes. Een beleving die je bijblijft voor de rest van je leven!

De selectieteams
Naar wie zijn wij op zoek?

Jongens en Meisjes 2013 t/m 2016

Jongens en meisjes geboren in 2015 en 2016 kunnen zich laten selecteren voor de CR Campus Cup, waar zij als Under7 een 4vs4 toernooi spelen.

Geselecteerde spelers geboren in 2013 en 2014 vormen samen het JO9 team, dat een 6vs6 toernooi speelt. 

Jongens en Meisjes 2011 t/m 2012

 Jongens en meisjes geboren in 2011 en 2012 kunnen zich laten selecteren voor de CR Campus Cup, waar zij een 7vs7 toernooi spelen. De geselecteerde jongens en meisjes vormen samen het JO11 team. Er is geen dispensatie op basis van leeftijd of sekse.

Jongens en Meisjes 2009 t/m 2010

Jongens en meisjes geboren in 2009 en 2010 kunnen zich laten selecteren voor de CR Campus Cup, waar zij een 7vs7 toernooi spelen. De geselecteerde jongens en meisjes vormen samen het JO13 team. Er is geen dispensatie op basis van leeftijd of sekse.

Hoe zien de Selectiedagen eruit?

Online Selectiedagen, iedereen kan overal vandaan meedoen!

Wil jij een onvergetelijke voetbalbelevenis in Portugal met wereldster Cristiano Ronaldo? Meld je dan snel aan en wie weet schitter jij deze zomer in zijn stadion, in Funchal, Madeira. De inschrijving is vanaf heden geopend!

Voetballers in de leeftijdscategorieën Onder 7 tot en met Onder 13 (geboren tussen 2009 en 2016) krijgen door deel te nemen aan de Online Selectiedagen de kans hun kunsten te tonen aan de coaches van dit jaar deelnemende CR Campus teams. De spelers die aan de trainingsopdrachten afronden, worden uitgenodigd voor een van de selectieteams. Deze teams gaan naar Madeira.

Uitdagende trainingsvormen
Het programma van de Online Selectiedagen bestaat uit vier onderdelen waar je stapsgewijs wordt gechallenged jezelf te verbeteren. Het gaat om je coördinatie, je balgevoel, je techniek en je persoonlijkheid. 

Keepers
Ook keepers kunnen zich aanmelden voor de Online Selectiedagen. Er zijn voor hen geen gerichte keeperstrainingen, maar wij kijken naar de basisvoetbalvaardigheden.

Waar en wanneer?
De Selectiedagen worden dit jaar online georganiseerd. Tijdens het programma van vijf dagen kun jij dus in verschillende trainingsvormen je kwaliteiten laten zien.

 

Inschrijven en deelnemen
Eerst geef je aan in welke leeftijdscategorie je wilt deelnemen. Je kunt alleen deelnemen in de categorie van het jaar waarin je geboren bent. Je koopt online je deelname ticket. Maak vervolgens een account aan of log in op je al bestaande account. Vul na het inloggen de gegevens van de deelnemer in. Je komt dan automatisch in het trainingsprogramma van dag 1. Elke volgende dag krijg je per e-mail een bevestiging van afronding en instructies voor de volgende trainingsdag. Je bent dus na vijf dagen klaar met de Online Selectiedagen.

Je kunt uiterlijk op maandag 18 april 2022 om 09.00 uur starten met de Online Selectiedagen.  

Online Bekendmaking selecties : vrijdag 22 april 2022 om 18.00 uur

Waar kunnen de geselecteerden op rekenen!
HET TOERNOOI

Cristiano Ronaldo Campus Cup

Teams. Er doen bijna 100 teams in alle leeftijdsklassen mee aan het toernooi, komende uit meer dan tien landen en zo ver als Canada, Zuid Afrika, Brazilië en tal van Europese landen.

Belevenis. Het is niet alleen een voetbaltoernooi, maar een hele belevenis, uitwisseling en vooral plezier, respect en vriendschap.

Selecties. Ben je geselecteerd en heb je de verplichtingen voldaan, ontvang je de uitnodiging voor de trainingsdag. Je dient op de trainingsdag in je voetbalpakket te verschijnen. Deze schaf je aan via voetbalshop.nl. 

Reis. De spelers reizen met een (of meerdere) familielid zelfstandig naar Madeira. Er is een uiterste aankomsttijd. Hiervoor geven wij adviesvluchten aan. 

Verblijf. De meereizende familieleden verblijven op de accommodatie van de spelers, tegen dezelfde voorwaarden, vijf dagen, vier nachten op basis van volpension. 

Vervoer. Alle lokale vervoer wordt door de toernooiorganisatie geregeld. Dit is inclusief het vervoer voor de uitjes. Catamaran varen/snorkelen, CR7 museum bezoek en wedstrijden.

 

 

Tarieven
Cristiano Ronaldo Campus Cup 2022
spelers €499* / ouders €419

Accommodatie
Quinta Maribela