Club Academie

U wilt meer weten/reserveren Verjaardag Voetbalfeestje

Het realisme van onze voetbalspellen zorgt ervoor dat kinderen het gevoel hebben echt de wereld veiliger te maken omdat zij een misdaad verijdelen of oplossen en het gevoel hebben in contact te staan met hun helden via de videoboodschappen.

Club Academie

VoetbalFeestje met Cuchillo

Er is toch niets leukers dan je kinderfeestje in combinatie met voetbal te vieren bij je eigen club? Samen met je vriendjes en vriendinnetjes voer je samen een geheime missie P73H uit om Messi, Cristiano Ronaldo, Neymar, Depay of Frenkie te helpen, met heuse voetbalopdrachten! Dit belooft het gaafste en spannendste kinderfeestje van allemaal te worden!

Wanneer jij je kinderfeestje bij je eigen club komt vieren, willen we jullie zoveel mogelijk ontzorgen, zodat jullie zelf vooral kunnen genieten van deze bijzondere dag. 

ELK KIND EEN HELD!!

Cuchillo daagt kinderen uit met een speciale missie P73H, binnen én buiten, vanuit hun passie voor voetbal (dus al dan niet met voetbal echte opdrachten) kennis te maken met de Spaanse taal door voor en met hun voetbalhelden te leren communiceren.

We hebben daarom twee soorten kinderfeest arrangementen samengesteld, de ‘Missies’ en de ‘Challenges’. Door het boeken van een kinderfeest arrangement ben je verzekerd van een feestelijk versierde tafel, jullie krijgen onbeperkt limonade en een lekker frietje na afloop. 

Is jouw club nog niet lid van Club Academie? 

Meld je hieronder aan en ontvang meer informatie over het Voetbalfeestje en reservering.

Aanmelden Verjaardag Voetbalfeestje