Maximaal
Rendement
door Talent

"Talent LifeStyle Toolbox"

Het doel is om ambitieuze voetballers al jong bewuster te maken van hun ware potentie de nodige tools geven om groots te leren denken, voelen, kiezen en zijn!
De voetballers krijgen een strategie mee die werkt in het dagelijkse leven. Het helpt naar een toekomst, in alle rollen die zij gaan vervullen.
Zij nemen het heft in eigen handen, kijken tegenslag met een glimlach aan en zijn niet meer te stoppen!

De Talent LifeStyle Toolbox is de meest krachtige tool om een basis te leggen voor groei naar de next level!

OBSTAKELS

De grootste obstakels waar jongeren tegenaan lopen in het leven rondom de passie voor voetbal en daarin het bereiken van hun doelen, zijn een wazig vooruitzicht en een onduidelijke strategie. Het gevolg is: uitstelgedrag, negativisme, schuldgevoelens, ontevredenheid en onproductiviteit. Voor je het weet zitten zij vast in een mindere flow en lukt het maar niet om de dingen te doen die je graag wilt doen, voor school, vriendschappen, familie, werk of andere zaken.

OPLOSSING

Wij hebben de oplossing! In de 30 Dagen Talent LifeStyle Planner bouw je een visie en vervolgens werk je stap voor stap jouw doelen uit voor de komende 30 dagen. Het wordt kristalhelder wat je voor elkaar wilt krijgen en ook welke belemmeringen je daarvoor uit de weg moet werken. Het ingebouwde uniek wekelijks meetinstrument zorgt ervoor dat je enorm zelfbewust wordt en steeds beter wilt presteren.

CONTROLE NEMEN

Wacht niet langer, dit systeem is wat je nodig hebt. Pak nu de regie over jouw leven. Versterk jouw intuïtie en het vermogen om de juiste beslissingen te maken. Dit is exact wat ervoor nodig is om door te groeien.

Talent Lifestyle Toolbox

Normale prijs
297 Ga gelijk aan de slag
 • Je zelfbewustzijn vergroten
 • Leren om obstakels te veranderen in kansen
 • Een duidelijk toekomstplan bouwen
 • Vergroten van je slagingskansen als mens en student

Talent Lifestyle Toolbox

Speciale ledenprijs
148
50
Eenmalige uitgave met 50% LEDENKORTING
 • Je zelfbewustzijn vergroten
 • Leren om obstakels te veranderen in kansen
 • Een duidelijk toekomstplan bouwen
 • Vergroten van je slagingskansen als mens en student
50% KORTING

Groeien in lifestyle, mindset en leiderschap door succesbeleving!

Wat de Talent Lifestyle Toolbox voor jou doet?

*) Dit programma is ook geschikt om samen met een ouder, coach, trainer, broer of zus gezamenlijk aan te pakken!

Waaruit bestaat deze Toolbox?

De 30 Dagen Talent LifeStyle Planner

Extreme focus, krachtige zelfreflectie en meetbare zelfontwikkeling die leiden tot een lifestyle van succes, met de juiste mentale veerkracht. Dat is de basis van de Talent Lifestyle Planner. Je bouwt aan een eigen visie, en vervolgens gaan wij er 30 dagen, stap voor stap aan werken. De unieke gamification maakt dat we een meetinstrument hebben om zelfbewust te worden en dus door wilt groeien. Je bent immers heel competitief!

Talent LifeStyle Podcast

Luisteren helpt jou om je eigen versies van karakters en scènes in het verhaal te creëren. Het werkt, anders dan bij een film kijken of een boek lezen, actiever – omdat je brein al die informatie moet verwerken in de tijd dat je het hoort.” De Talent LifeStyle Podcasts voelen dichtbij, omdat het om herkenbare gesprekken gaat, je kan luisteren wanneer je wilt, het kan je inspireren en geeft nieuwe inzichten.  Daarom krijg je elke week een nieuwe podcast toegestuurd.

Talent LifeStyle Video's

Video’s brengen verhalen tot leven. Het trekt aandacht omdat we visueel ingesteld zijn. We leren graag van anderen, willen zien hoe dingen werken en verliezen ons vaak in een goed verhaal. Met video’s van bekende grootheden krijgt je thema van de week en je concrete termijndoelen een aantal inspiraties tot succes. Wij zorgen dat je de juiste video’s op het juiste moment ontvangt en het leuke is dat je onderweg of op een stil moment, altijd weer de motivatie kunt vinden door te gaan!

Dagelijkse e-Coaching

Elke dag, om 07.00 uur ’s morgens en 19.00 uur ’s avonds, staat je Performance Coach voor je klaar. Dat wil zeggen, je ontvangt je dagplanner om in te vullen en je dagevaluatie. Ook hierin is gamification opgesloten, zodat wij kunnen zien of jij je aan je eigen afspraken houdt. Door de stappen in de e-coaching van je Performance Coach te volgen, kom je sneller tot het Rendement met je Talent .

Persoonlijke begeleiding en structuur voor rendement met je talent!

We kunnen er niet meer omheen, structuur ontwikkelen, begeleiding daarvan en de motivatie behouden. Misschien heb je al een goede structuur en wil je hier meer uit gaan halen. Of misschien worstel je juist met de structuur, wil je er wat aan gaan doen maar weet je niet waar je moet beginnen? 

Gelukkig hoef je niet verder te zoeken. Met deze toolbox heb je alle tools in handen om op een eenvoudige, doeltreffende manier te starten met je persoonlijk leiderschap, structuur naar succes OF deze uit te bouwen naar een volgend level.

Hoe werkt het?

 • Na betalen ontvang je direct persoonlijke inloggegevens van onze online leeromgeving.
 • Je ontvangt netjes een factuur in je mailbox.
 • Binnen enkele minuten ontvang je een e-mail met alle informatie die je nodig hebt.
 • Onze online leeromgeving is heel gebruiksvriendelijk en duidelijk
 • Mocht je toch vragen hebben, dan kun je ons per e-mail bereiken. VoetbalMentors™ staat voor je klaar.

"Talent LifeStyle Toolbox"

Groeien in mindset en leiderschap
vanuit je passie voor voetbal!​