U wilt meer weten over Buitenlandse reis
Engeland, Spanje, Duitsland, Frankrijk, Portugal?

Vul hieronder uw gegevens in.
Wij nemen z.s.m. contact met u op met de complete informatie

Club Academie

Beleving om nooit te vergeten

Vind u het leuk om met uw zoon/dochter meer voetbalbelevenissen te genieten? Voor onze spelers zijn er komend seizoen verschillende onvergetelijke buitenlandse toernooien, kampen en bezoekjes, waar u zich voor kunt aanmelden. 

Newcastle Unitedvoorjaarsvakantie (3 dgn/2 nachten)

Een minicruise naar Newcastle United, met een clinic van de trainers van de club, lunch in het stadion, alvorens de thuiswedstrijd  in de Premier League te bezoeken?

BVO Oster / Pfingst Cups Pasen/Pinksteren (vrijdag t/m zondag)

Een weekend verblijf in omgeving Dusseldorf/Keulen voor een BVO toernooi met clubs als Juventus, Bayern Munchen, Manchester City en andere Europese toppers.

Barcelona Experience – Meivakantie (9 dgn/7 nachten)

Beleef een onvergetelijke week in Barcelona. Je reist per bus naar Spanje en weer terug naar Nederland. In Spanje speel je een groot driedaags toernooi waar meer dan 120 teams aan deelnemen.Je bezoekt Camp Nou, de Ramblas en een thuiswedstrijd van FC Barcelona of Espanyol! 

CR7 Campus Cup – Juni (geen schoolvakantie)

Een unieke belevenis, het voetbaltoernooi van Cristiano Ronaldo, te Madeira in Portugal, is zo een moment om te schitteren met nieuwe voetbalmaatjes. Een beleving die je bijblijft voor de rest van je leven

Aanmelden informatie Buitenlandse reizen