365 Dagen Club Academie
Waar amateurclubs
Winnen door te Verenigen

Wij geloven dat voetbal van grote waarde is voor de maatschappij. Sport verbindt en een teamsport als voetbal draagt bij aan samenwerken, vriendschap, omgaan met winst en verlies,  respect en een gezonde levensstijl. Voetballen levert een bijdrage aan een  persoonlijke groei.

Het belang van amateurclubs en de mogelijkheden die zij kunnen bieden is dan ook groot. 

Club Academie 

Voor amateurclubs in Nederland

365 dagen Club Academie®

Winnen door kennis en talent te Verenigen!

Wij stellen clubs in staat om nu én in de toekomst, het verschil te maken voor leden. Dit doen wij door drie elementaire problemen 365 dagen per jaar in te richten; het winnen en binden van vrijwilligers, het organiseren van de breedtesport en het vergroten van financiële mogelijkheden.

Voor jeugdleden op de basisschool

Cuchillo Talent Campus®

De voetbalvriend voor kinderen die willen ontwikkelen en beleven!

Wij bieden voetballers de kans om na schooltijd met professionele coaching en begeleiding zich te ontwikkelen naar hun eigen plafond, terwijl zij op-maat ondersteuning voor basisonderwijs genieten. Het is altijd een combinatie van voetbalplezier, beleving en onderwijs. In binnen- en buitenland, tot volledige jaarprogramma’s aan toe!

Voor ambitieuze jeugdvoetballers

scouting & performance

Gezien worden en kansen krijgen? Dat kan met onze totaalorganisatie die het voor spelers van alle niveaus mogelijk maakt zich te ontwikkelen naar hun eigen plafond. Dit gebeurt met een programma van trainingen, wedstrijden en toernooien boven jouw clubniveau en met vele ervaringen in het buitenland die je leven en je talent positief beïnvloeden. 

Voor ouders en gezinnen

personal lifestyle coaches

e-Coaching om energieke, veerkrachtige spelers te ontwikkelen

Personal Lifestyle Coaching ontwikkelt, stimuleert, traint en coacht je online, virtueel en in de praktijk om met een groei-mindset in de sport, privé en in het onderwijs de regie volledig zelf in handen te nemen. Het ontwikkelen van een positief toekomstperspectief en veerkrachtige mentaliteit staan centraal. Met 100% accent op jouw talent.

Voor spelers in het beroepsonderwijs

Voetbal vakopleidingen (mbo & HBO)

Studeren op de club en een vak in de voetballerij leren!

Talent World Opleidingen is een samenwerking met ROC’s en hogescholen, en ontwikkelt sportieve jongeren tot toekomstige professionals….voor de arbeidsmarkt. Kies je voor Talent World, dan  heb je met één van de vakopleidingen gericht op nieuwe beroepen, de basis om te werken in elk bedrijf of te starten als ondernemer.

Werken bij, of met Club Academie?