Alexandria '66
winnen door Verenigen

Met de Club Academie voor de JO6 t/m JO12 nemen wij de spelers, ouders, trainers en vrijwilligers mee in een seizoen van leren, spelen, beleven en genieten.  De kernwaarden: Samenwerken, Respect, Discipline, Trots en Plezier

+ 0
Jeugdspelers t/m 12 jaar
0
aangemelde Vrijwilligers
0
Aangemelde Coaches
0 %
Hulp van vrijwilligers/Coaches

365 Dagen Binden en Boeien

Samen zijn
wij a'66!

Alexandria ’66 is een vereniging waar jeugdspelers met plezier zich ontwikkelen, ouders graag samenkomen, zich willen inspannen voor het plezier van de kinderen en de clubstructuur die Leren tot Leven brengt.  Naast het ontwikkelen van de voetballertjes op het veld, is de sociaal-emotionele en maatschappelijke ontwikkeling een belangrijk speerpunt. Ook buiten het veld. Belangrijk is dat de club óók, samen met de ouders, investeert in de ontwikkeling van de onderwijsdoelen per leeftijdscategorie. Dat klinkt te mooi om waar te zijn? Spelers, trainers en ouders bereiken op de manier die past bij deze tijd!  Met dit complete platform van leren, communicatie en organisatie!

365 Dagen Oplossingen

Waar mag u dit seizoen op rekenen?

De jeugdopleiding is bij de onderbouw opgedeeld in een jaarplan met een zes-weken-cyclus. Deze loopt gelijk aan het schooljaar en geeft duidelijkheid aan de kinderen. Zes weken leren, elke woensdagmiddag áltijd iets leuks, speels en uitdagend. Elke zevende week (de schoolvakantie) heeft de club een optioneel aanbod om ouders te ontzorgen. Trainingen zijn in een online- leeromgeving ingericht voor spelers en trainers. Het doel is kinderen de uitdaging aangaan met zichzelf. Het plezier staat voorop, vanuit samenwerking en respect!

365 Dagen Ondersteunen

Bent u al een Vrijwilliger?

Op het Veld

Langs het veld

Vanuit huis

365 Dagen Planning

Wij brengen
Leren tot leven!

Met tal van projecten, een helder overzichtelijk jaarplan gericht op oplossingen voor ouders en de kinderen, creëren wij een totale belevenis.  

respect

naar de omgeving en tegenstanders

discipline

afspraak is afspraak
regels zijn regels

plezier

Alles voor een glimlach

Kinderfeestjes zijn
vanaf nu onze Zorg!

Per maand, vanaf september 2022 t/m juli 2023,  organiseren wij kinderfeestjes van +/- 2 uur op de laatste woensdag van de maand. Met een parcours van voetbaluitdagingen, quiz en opdrachten, strijden jarige kids met vriendjes/vriendinnen om de hoofdprijs. 

VoetbalVerjaardagen zijn uiteraard voor jongens en meisjes!

365 Dagen Ontwikkelen

Erasmus Talent Campus

Kennismaking Interne Cursussen voor Jeugdtrainers

Maandag 4 juli 2022

18.30 – 19.30 uur – Hoofdveld A’66