U wilt meer weten over de Vrijwilligers e-Learning

Vul hieronder uw gegevens in.
Je krijgt dan toegang tot de e-Learning voor vrijwilligers. Je kunt op deze manier zien wat voor vrijwilligerswerk echt bij je past en hoe jij de club kunt helpen

Club Academie A’66

365 Dagen Ondersteunen

Wanneer je bij Alexandria ’66 aankomt en richting de kantine loopt, loop je al gauw een aantal mensen tegen het lijf die als vrijwilliger hun steentje bijdragen aan de club. Of dat nu het barpersoneel, de jeugdtrainer, de secretaris of een scheidsrechter is; ze zijn allen even belangrijk om ervoor te zorgen dat iedereen die bij de club is als sporter of supporter een leuke dag of tijd heeft.

Maar vrijwilligers vinden is voor clubs moeilijker dan ooit. Als we teruggaan naar de basis zijn er verschillende redenen waarom vrijwilligerswerk voor je vereniging leuk is om te doen. En het VoetbalJournaal zet deze verschillende redenen op een rij voor je.

Je doet iets voor een ander
Of je nu achter de bar staat, op het veld met een fluit of langs de kant als trainer; je doet het voor een ander.

…. en je krijgt er een goed gevoel van
Als je ziet dat je andere mensen blij kunt maken als vrijwilliger, geeft dit jou ook een goed gevoel!

Je doet meer sociale contacten op
Als vrijwilliger ben je al snel ergens een aanspreekpunt voor en kom je dus veel in gesprek met nieuwe mensen of mensen waarmee je niet eerder mee gesproken hebt. 

Je leert iets nieuws
Wanneer je aan vrijwilligerswerk doet blijf je je altijd ontwikkelen. Doe iets compleet nieuws om de club te helpen, je leert er altijd van, wat in de toekomst altijd weer handig kan zijn.

Aanmelden Vrijwilligers e-Learning