Talent World

Buitenland Stage

Wil jij stage lopen in het buitenland? Talent World biedt vanuit het stagebureau diverse stageplekken in verschillende landen en nemen het regelwerk voor jou uit handen!

Leer jezelf kennen met een buitenland stage

Een stage in het buitenland lopen geeft je meteen een goede reden om eens buiten onze eigen landsgrenzen te gaan kijken. Behalve dat je veel leert op je eigen stageplek, is het natuurlijk ook een groot avontuur waarin je je laat meeslepen. Een buitenlandse stage is avontuurlijk, spannend, leerzaam en goed voor je persoonlijke sociale ontwikkeling. Je leert hoe het is om je te redden in een vreemde omgeving en doet belangrijke internationale contacten op.

Talent World helpt je grenzen verleggen!

Vanuit onze vestigingen in diverse landen en in samenwerking met partners over de hele wereld bemiddelen wij ook in internationale stages. Met deze persoonlijke bemiddelingsdienst regelen wij minimaal het volgende:

 • Stage in het buitenland
 • Stagevergoeding
 • Accommodatie
 • Visum (indien nodig)
 • Begeleiding in het buitenland
 • Budget planning

GEGARANDEERDE STAGE INCL. HUISVESTING
v.a. €1295

3-landen-in-1 Stage 

Spanje (Ibiza)

Onze werkwijze

Aanmelden

Na de aanmelding volgt er een oriëntatie-gesprek via Zoom of Teams waarin we kennismaken met elkaar en we jouw wensen bespreken

Stage zoeken

Na het oriënterende adviesgesprek, gaan wij op zoek een passende stageplek voor jou in het land naar keuze.

Sollicitatie

Er volgt een gesprek tussen jou en de opdrachtgever. Vanuit beide kanten een match? Dan maken wij een stagecontract voor je op.

Zaken regelen

Nu kunnen we je helpen bij alle zaken van het regelen van huisvesting, vervoer, de stagevergunning en overige zaken. Je bent er bijna!

Start buitenland

Wij vangen jou op bij aankomst in jouw stageland en maken je wegwijs met een op-maat-orientatie programma en zijn er 24/7.

ONS ONE-STOP-SHOP PAKKET

We bieden altijd totaalpakketten aan, per land verschilt het echter wat de prijs is en wat voor service hieronder valt. De prijzen voor de pakketten zijn eenmalige kosten. Daarnaast kun je ook extra services afnemen bij ons, deze zijn hieronder beschreven inclusief de bijbehorende prijzen.

Het is altijd mogelijk om een dienst los af te nemen, we werken op maat. Mocht je bijvoorbeeld al een stageplek zelf hebben geregeld, dan kunnen we je helpen bij huisvesting, vervoer en je stagevergunning.
Twijfel je of heb je aanvullende vragen, neem gerust contact met ons op!

EXTRA SERVICE

Bij Talent World is het ook mogelijk om diensten los af te nemen. Lees hieronder welke diensten dit zijn en tegen welke kosten.  

 • Huisvesting – €150
  Divers aanbod met betrouwbare partners binnen jouw budget
 • Vervoer – €150
  Divers aanbod met betrouwbare partners binnen jouw budget
 • Stagevergunning – €75
  Handige checklist, uitleg en tips,  overzichtelijk en duidelijk
 • Coaching – €250
  Gecertificeerde coaches, één op één begeleiding, hulp bij sollicitatie

* Onze prijzen zijn voor stages zonder stagevergoeding. 

HOE NU VERDER?

Om je aan te melden voor deze dienst vragen wij om een aanbetaling van € 250,-, waarmee jij jouw toewijding aan onze bemiddelingsdienst toont. Mochten wij geen stage voor je kunnen vinden, vind je de aangeboden stageplaatsen niet interessant, of krijg je geen goedkeuring van school? Geen probleem, we storten jouw aanbetaling gewoon terug. De aanbetaling is het éérste deel van de bemiddelingsprijzen. Indien zowel jij, jouw school als het stagebedrijf akkoord zijn wordt pas het restbedrag door jou voldaan. 

Graag zijn we je van dienst om jou te laten bouwen aan je toekomst. Laat je internationale droom uitkomen door persoonlijke bemiddeling van Talent World.

Wil je je aanmelden voor onze persoonlijke bemiddelingsdienst, schrijf je dan in op Talent World International of bel 010-237 36 37 of e-mail naar stagebureau@talentworldinternational.nl

Wat je nog meer moet weten...

STAGE SUBSIDIE/ BEURZEN

Een stage in het buitenland is een geweldige ervaring, maar helaas niet goedkoop. Gelukkig zijn er verschillende subsidiemogelijkheden.

Het Leonardo da Vinci programma subsidieert internationale projecten voor beroepsonderwijs op mbo-nivea. Het programma biedt verschillende subsidiemogelijkheden voor verschillende projecttypen.

Voor hogescholen en universiteiten is er het Erasmus-programma. Het doel hiervan is om uitwisselingen van studenten en docenten te bevorderen en Europese activiteiten van hogeronderwijsinstellingen te ondersteunen. Hogescholen en universiteiten die over een (EUS) Erasmus University Charter beschikken kunnen deelnemen aan het Erasmusprogramma en een aanvraag voor subsidie doen.

MBO BUITENLAND STAGES

Onze erkende stages

Het bedrijf waar je stage gaat lopen moet een erkend leerbedrijf zijn. Anders telt je stage niet mee voor je diploma. Dat geldt ook voor je stage in het buitenland. Om erkend te worden moeten leerbedrijven in het buitenland aan dezelfde voorwaarden voldoen als leerbedrijven in Nederland. Talent World heeft daar al voor gezorgd! Wij garanderen de erkenning voor de volgende mbo opleidingen: 

 • Logistiek
 • Retailmanagement (detailhandel)
 • Internationale Handel
 • Junior Accountmanagement
 • Marketing & Communicatie
 • E-Commerce Management
 • Evenementen manager
 • HR, Legal and Insurance
 • Sport & Bewegen
 • Commerciële Economie
 • Business Intelligence

Verleg je grenzen...voor de rest van je leven!