Verkiezing Beste Leerbedrijf en Praktijkopleider 2023 SBB

De erkende leerbedrijven in ons land bieden een kwalitatief hoogwaardige leeromgeving, waar mbo-studenten, om- en bijscholers en leerlingen van het vmbo en vso/pro zich optimaal ontwikkelen in de praktijk. Talent World International is daar één van.

Ons Stagebureau als praktijkopleider leert studenten de fijne kneepjes van het vak en moedigt ze aan om het beste uit zichzelf te halen, op professioneel én op menselijk vlak. Ons stagebureau staat dag en nacht voor ze klaar. In 2022 begeleidde TWI Stagebureau maar liefst 89 mbo en hbo studenten!

Volgens (oud) studenten reden genoeg om het belang van onze inzet voor al die studenten te onderstrepen. Daarom hebben zij ons voordragen om kans te maken op een sectorale of landelijke prijs.

De nominatie is voor ons al een enorm compliment.

Wij zijn benieuwd en houden u op de hoogte!