TWI Stagebureau nu ook in Suriname, Curacao en Spanje

Steeds vaker krijgen wij de vraag voor mogelijkheden in het buitenland. Met ons brede internationale netwerk in de jongerenreiswereld, en de behoefte steeds innoverend te zijn, hebben wij nu ook vestigingen in Suriname, Spanje en Curaçao geopend!

Stage lopen moet natuurlijk fantastisch zijn! Wij doen er alles aan om jouw stage in deze landen een topervaring te laten zijn. Dat begint bij het regelen van een goede inhoudelijke stage die aansluit bij jouw opleiding en opdracht. Vervolgens zoeken we comfortabele huisvesting en brengen je in contact met andere studenten zodat je je snel thuis voelt in je nieuwe leefomgeving. Tijdens je stage houden we de vinger aan de pols, word je gecoacht in je Lifestyle & Mindset en zijn we er dus voor je als het even moeilijk is. Wij zijn tevreden als jij terugkijkt op een onvergetelijke ervaring waarbij je veel hebt geleerd en de stage een positieve impact heeft op je leven.

Bekijk onze onze stagepagina voor alle mogelijkheden!