Jelle Marchand nieuwste lid TWI Advisory Board

Wij zijn trots te kunnen vermelden dat Jelle Marchand,  pensionado na 43 actief te zijn geweest in het onderwijs, is toegetreden tot de TWI Advisory Board. Hij ging enthousiast op onze benadering in omdat hij zoals hij dat zelf formuleert, “blijvend van waarde wil zijn voor de jeugd en onderwijsvernieuwing nu hij veel vrije tijd heeft.”

Jelle is een onderwijs innovator pursang. Hij zette zijn carrière in 1989 voort in het MBO eerst nog als docent vanaf 1999 als leidinggevende in het beroepsonderwijs. Zo was hij directeur van het Economisch College Zeeland, onderdeel van ROC Zeeland en directeur van de Mondriaan School voor Business Support in Den Haag.

Tevens was onze nieuwste adviseur jarenlang lid en voorzitter van de Raad van Toezicht van het Oranje Kruis en bestuurslid van KinderrechtenNU. Na de Pedagogische Academie studeerde hij Rechten aan de Rijksuniversiteit Leiden. Je kunt met recht zeggen, een man die past bij onze jonge en dynamische organisatie om de innovatieve en creatieve gedachten te blijven stroomlijnen.

Jelle zal ons vooral ondersteunen bij de uitbouw van de internationale instroom van sport minded studenten en adviseren op de juiste aansluiting en doorstroom van studieopdrachten.

WELKOM JELLE!